Voltál már úgy terhes, hogy közben fájdalom nélkül meg volt a menstruációd?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tini. Már mensi előtt hányinger gyötört, a melleim fájtak.Megjött a mensim időre, darabosan, vastag nyálkahártyadarabokkal, alvadt vérrel.Erős vérzéssel.Egyetlen görcs nélkül, pedig én szenvedni szoktam. Nos eddig nem is lenne baj, csak 2napig tartott, az émelygés, cicifájdalom erősödött, ezért kiváncsiságból teszteltem, nagyon erős pozitiv lett. Mi történik velem? Ha baba van, hogy lehetett darabos menzeszem? max.4hetes+3napos lehetek. még orvoshoz is korai menni, még semmit nem látna. Mit tanácsoltok?2009. aug. 30. 13:45
11/13 anonim válasza:
Az igen. Hogy lehet ilyen egy doki? Nem jut el a tudatáig , hogy vannak érzelmek is? NA de lehet petezsák is az írtad, úgyhogy ne add fel . Mi szurkolunk neked.:)
12/13 anonim válasza:
Én is szorítok. Ha elmúlt a vérzés, talán másik dokihoz kéne visszamenned... Felháborító ez az "ellátás"... :/
13/13 anonim válasza:
Azta. Na, nem tudom, mit csinálnék az ilyen orvosokkal... :( ez szomorú, hogy egy másik embertásunkkal így bánunk! :( Keress egy másik dokit, addig pedig próbálj meg pihenni sokat... Szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!