Voltál már úgy terhes, hogy közben fájdalom nélkül meg volt a menstruációd?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tini. Már mensi előtt hányinger gyötört, a melleim fájtak.Megjött a mensim időre, darabosan, vastag nyálkahártyadarabokkal, alvadt vérrel.Erős vérzéssel.Egyetlen görcs nélkül, pedig én szenvedni szoktam. Nos eddig nem is lenne baj, csak 2napig tartott, az émelygés, cicifájdalom erősödött, ezért kiváncsiságból teszteltem, nagyon erős pozitiv lett. Mi történik velem? Ha baba van, hogy lehetett darabos menzeszem? max.4hetes+3napos lehetek. még orvoshoz is korai menni, még semmit nem látna. Mit tanácsoltok?2009. aug. 30. 13:45
1/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az orvos nem látna semmit. Vagyis azt biztos látná, hogy mennyire vastag a méhnyálkahártyád.. ha nem 7-8 mm.. akkor nem valószinű h terhes lehetsz.. azt hogy mitől pozitiv azt én nemtudom.. de lehet hogy hormonzavar, pajzsmirigybaj.. vagy bármi egyéb.. akár terhesség is.. mindenképpen menj el orvoshoz egy biztos okosabbak mint mi ilyen téren :) remélem minden úgy lesz ahogy szeretnéd.. sok szerencsét! majd irj h mi volt
2/13 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, akinek megjött akkor is miközben terhes volt,hát szóval mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ha fáj a cicid is valószínű, hogy terhes vagy...szerintem
3/13 anonim válasza:
Most menj el nőgyógyászhoz!
Nem szeretnélek riogatni, de édesanyám így járt, mikor méhen kívüli terhes volt:-(
Kérlek mihamarabb menj el, azzal nem veszítesz!
4/13 anonim válasza:
Szia! Mielőbb nőgyógyász én is azt mondom. Sajnos szerintem ez vetélés lesz, ez előfordul, és az is, hogy még nem ürült ki a hcg a szervezetedből és ezért jelez pozitívat még a teszt. Sajnos a méhen kívüli terhességnek is ezek a tünetei. Mielőbb nőgyógyász, nehogy bajod legyen.
5/13 A kérdező kommentje:
nos, ha ez vetélés, akkor nem is fáj, szuper, akkor a menstruacio fajdalmasabb. koszonom a valaszokat, holnap doki. jelentkezem
2009. aug. 30. 16:14
6/13 anonim válasza:
Valószínű sajnos tényleg vetélés, mert az alvadt vér és a nyálkadarabok nem férnek össze a babával :(:( Sajnálom,de inkább legyen így, minthogy méhen kívüli terhesség legyen! Írd majd meg mit mondott az orvosod, jó egészséget kívánok! Utolsó voltam.
8/13 anonim válasza:
Én nem tudtam hogy terhes vagyok, sajnos nem mutatta ki a teszt. Egyik du-n csak wc-re mentem ki de ahogy kiértem dőlt belőlem a vér darabos és nagyon sok és ott volt egy babszem nagyságú "Valami" is . Nagyon megijedtem. A dokim azt mondta készüljek egy tisztításra mert valószínű elment a baba de reggel megnéz még a műtét előtt uh-n. És lás csodát ott volt a kisfiam és bekapcsolta a doki a szívhangot is. Szóval ezt csak azért írtam le neked mert lehet van baba de lehet nincs, DE én utána is véreztem és ma már 4 éves a kisfiam és most várom a második babát( 6hetes).Szóval kitartás tudom mit érzel és alig várod hogy lásson doki. Mert a teszt kimutatta a terhességedet. Én nagyon szorítok neked!!
9/13 anonim válasza:
Utólsónak!Neked milyen tüneteid voltak?Azért kérdezem mert nekem meg 2 pozi tesztem volt menszi előtt(késett 1 hetet azért csináltam!Mindegy a lényeg az hogy pozi lett de sajnos megjött de nem ugy ahogy kellett volna nem volt görcs nem volt sok vér csak első nap de az sem volt vészes!Ezért menszi után 2 nappal csináltam tesztet pozi és még utána 4 nap pozi tesztek!Mentem orvoshoz babát nem látott vízelet teszt negatív!A tünetek maradtak mellérzékenység derékfájdalom hányinger szédülés!Most csütörtökön kell visszamenni de ugye ne reménykedjek?
10/13 A kérdező kommentje:
sziasztok, voltam dokinál, nagyon buta volt, azt mondta, minek jöttem, ha nincs fájdalmam, és pláne, hogy menstruálok. immel-ámmal megneztek uh-n, hogy nem látnak, csak egy foltot, az bármi lehet, petezsák, vagy akármi, menjek vissza majd ha nem vérzek. na ennyit az orvosokrol.:(
2009. aug. 31. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!