Kis pirosas vérzés még belefér? Bővebben lent
Nem várt előtt 2 nappal kis barnázás, majd másnap friss piros vér, de csak kevéske és estére el is múlt. Reggelig semmi! Ma van a nem várt napja, megint csak barnás pecsételés van, reggeli teszt negatív volt.
Lehet csak korai a teszt? Van még remény?
(így nekem még nem volt, hogy abba is maradt volna a pecsételés, ha megjött, akkor előtte 1-2 napig fokozatosan erősödő barnázás, majd vérzés szokott lenni)

de csak nagyon minimális, csak a wc-papíron, amikor pisilni mentem, és csak fél napon át kb, estére teljesen elmúlt minden...
olvastam olyat is, hogy valakinek rendesen meg is jön, gondolom nekik is piros vérrel

köszönöm az eddigi válaszokat :(
Még annyi azét hozzátartozik, hogy 26 napos ciklusról van szó, a peteérés kb 10 napja volt, tehát a teszt még könnyen lehet korai...

Nagyon köszönöm, új reményt adtatok :)
Egyelőre semmi, a barnázás megint így estére elmaradozott, már alig rózsaszínes a wc papír. Megírom mindenképp, mi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!