Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nőgyógyász meg tudja állapít...

A nőgyógyász meg tudja állapítani a terhességet, ha a teszt negatív?

Figyelt kérdés
Hány hetes terhességet "lát" már?

2013. jan. 17. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nekem csak "vaterás" 10-es, mind negatív

érdekes, kíváncsi vagyok a végére, kérdező, én holnap hívom a dokim, ha addig semmi!

2013. jan. 17. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Akkor nem valószínű a terhesség.

Ennyi féle negatív teszttel. Azt hittem csak egyfajta.

2013. jan. 17. 09:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor viszont még idegesebb vagyok, hogy mi történik velem? Valami nagy baj van? Még soha nem volt ilyen!
2013. jan. 17. 10:15
 14/17 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet, negativ tesztek, mensim 2 hete kesik, ma megyek dokihoz. Majd irok mi lett.
2013. jan. 17. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! Lehet, hogy volt egy késői peteérésed és még nem mutatja ki a teszt.
2013. jan. 17. 12:24
 16/17 demis ***** válasza:
én is így vagyok vele, bár nekem pár nap késéssel volt valami barnás izé, de mind állagában, mind mennyiségében és hosszában és színében más volt, mint szokott... teszt negatív...
2013. jan. 17. 15:13
 17/17 anonim válasza:
Remélem megirod mi lett az eredmény,nekm is két negativ tesztem van és holnap lesz 2 hete hogy késik.Hétfőn újra tesztelek és irány a doki!!
2013. jan. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!