Segítene valaki hőgörbe elemzésben? Jan.20-ra nem várom.
2013. jan. 16. 18:24
22/29 A kérdező kommentje:
Megpróbálom megvárni a vasárnapot. Épp ma számoltam utána, hogy nekem a gyógyszer alatt is 25 napos ciklusom volt, végig. Szóval akkor bizakodhatok??
2013. jan. 18. 17:19
23/29 anonim válasza:
Hogy lett volna 25 napos ciklusod?
Akkor folyamatosan előrébb tolódott volna a vérzésed, és egy idő után a levél közben jött volna meg, mindig egyre korábban...
Vmit nagyon elszámolsz.
24/29 anonim válasza:
Vagy nem fogamzásátlóról beszélsz?
25/29 A kérdező kommentje:
De arról beszélek. És igazad van, tényleg elszámoltam :D
2013. jan. 18. 18:20
26/29 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, negatív. Gondolom akkor ez már az is marad... :(
2013. jan. 18. 19:16
27/29 anonim válasza:
Jaj szegénykém, ne keseredj el, lehet még korán teszteltél! Addig amíg a hőmérsékleted fent van és nem jön meg addig nincs baj és van remény! Nagyon drukkolok, hogy tényleg babás legyél. Mi már több mint másfél éve próbálkozunk, még sem akar jönni a baba. :( Tudom milyen érzés minden hónapban szembesülni a negatív tesztel, de nem szabad feladni, sikerülnie kell! :) Várj még és pár nap múlva, ha nem változik semmi, új teszt!!! :)
28/29 A kérdező kommentje:
Mi még nem próbálkozunk olyan régóta (október), sőt igazából úgy vagyunk, hogy ha jön, akkor jó, ha nem, akkor sincs semmi. Csak a tünetek alapján azt gondolnám, hogy ez most okés. Egyébként örülök, hogy megcsináltam a tesztet, és tök mindegy, mi az eredménye, mert most megnyugodtam, nem kattog az agyam.
2013. jan. 18. 21:59
29/29 A kérdező kommentje:
Na, hát szerintem ez negatív marad. Ugyanis hajnalban, mikor felébredtem, mértem hőt, leesett 36.6-ra, igaz csurom víz volt a pizsim, és ki is voltam takarózva valamiért. Aztán visszaaludtam, és mikor utána mértem, már megint 37 volt. De épp most értem haza vásárlásból, és valami halvány színű dolog jön belőlem. Ha ez most menzesz, akkor kár, de nincs baj...
2013. jan. 19. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!