Segítene valaki hőgörbe elemzésben? Jan.20-ra nem várom.
2013. jan. 16. 18:24
11/29 anonim válasza:
De közben egy másik kérdés kapcsán kiderült, hogy a kérdezőnek az alaphője 36 fok, csak nem írta be az adatokat a diagramba.
És ha így van, akkor vszínűleg a 8. napon volt az ovulációja.
Ha így van, akkor már a 13. dpo-n van, szóval lassan el lehet lőni egy tesztet.
12/29 anonim válasza:
1#-es vagyok
11#-es, szerinted már a ciklus utáni 3. napon meglett volna a Pé-je?? Nem lett volna az még igen korai? Igaz bármi megtörténhet...:)
Kérdező, drukkolok Neked!!! :)
14/29 Hannkah válasza:
Szerintem se lenne korai a 8. ciklusnap. A görbéből eléggé úgy tűnik. Ellenkező esetben miért emelkedett volna meg a hője 5 tizedet?
15/29 A kérdező kommentje:
Én köszönöm a hozzászólásokat, csak nem értem, hogy jók-e, amiket írtok :) Ma már 37 volt a hőm reggel, olykor szúrkál a mellbimbóm, és elég sok, krémes folyásom van.
2013. jan. 17. 20:17
17/29 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy.
Holnap reggel tesztelj.
18/29 anonim válasza:
Ez a görbe elég biztató, így, hogy szépen és folyamatosan emelkedik a hőmérsékleted, valóban babagyanús. :)
Holnap reggel mindenképpen tesztelj! Drukkolok! :)
20/29 anonim válasza:
Ez egy igazán nagyon szép görbe....:) Irigy vagyok...:) Drukkolok, hogy babás legyél!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!