Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem, valami megváltozott...

Úgy érzem, valami megváltozott. Most mást érezek mint általában. Lehet, hogy babám lesz?

Figyelt kérdés

A ciklusom 28 napos. Ma vagyok a 23. napon. Már két napja eléggé furcsán érzem magam. Először arra lettem figyelmes, hogy a megszokottnál jobban fájnak a melleim. (Nem állandóan, de néha nagyon fájdalmas, mintha égnének a mellbimbóim. Minden menzesz előtt fájnak, de ilyen korán, és ennyire még nem éreztem.) Aztán tegnap már enyhe menzesz görcsöket is éreztem, és állandóan olyan érzés van a hasam alján, és az ágyékomba, mintha izomlázam lenne. Ezt fekvés közben is érzem. Aludni csak háton tudok, sehogy máshogy nem kényelmes.

Reggelente hasmenésem van, de ma már hányingerem is volt.

Vettem Xepil tesztet. Hétfőre nem várom,. Ezek a "tünetek" mellett szerintetek, ha szombat, vagy vasárnap reggel megcsinálnék egyet, mutatna már valamit?

Sorstársakat is keresek, hogy együtt izgulhassunk :)

2013. jan. 16. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
A menstruáció esedékes napján már kimutatja, előtte nem valószínű. várd meg a hétfőt!
2013. jan. 16. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem olyan egyszerű kivárni :)

De muszáj lesz :)

2013. jan. 16. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Bármi lehet!

Sztem szombaton reggel tesztelhetsz! Előző nap este 10 után már ne igyál! Sok sikert! Majd írd meg, hogy mi lett!

2013. jan. 17. 10:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben :)

Majd írok!

2013. jan. 17. 11:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyelőre még semmi változás! Péntek reggeli tesztem negatív. Ha keddig nem jön, akkor tesztelek!
2013. jan. 20. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Miújság Veled?
2013. jan. 24. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!