Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kérdésem a követkető, lehet...

A kérdésem a követkető, lehet terhes?

Figyelt kérdés
páromnak egy ideje egyre nagyobb az alhasi tájéka telitetség érzése van mint aki jól lakot olyan pufadtnak érzi a hasát, nem hány néha beszédul , néha nagyon érzi éhes ennie kell érzés fogja el, vérzése meg van neki 3 napja , néha belenyilaló kis fájás van a hasában néha csak.lehetséges terhes a párom , nők anyukák segitség?

2013. jan. 16. 12:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
lényeg félek az apaságtol. a mai világtol amben élunk semi sem tutti minden bizonytalan itt.
2013. jan. 16. 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha 3 napja rendesen megvan neki a mensije,akkor nem hiszem,hogy babát vár! Nekem minden mensi előtt fájt a mellem,és ovutó a mensiig egyre többet ettem,egyre inkább nasiztam,és fárodékony is voltam! De a biztonsáág kedvéért tesztet javaslok én is! Az apaságtól pedig ne félj! Nem mindenki gazdag,de egy szülő tudja mit tud ő nélkülözni,hogy a babának mindene meglegyen ami neki kell! :)
2013. jan. 16. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!