Róbert Károly Magánklinikán van valakinek tapasztalata Dr. Fülöp Istvánról?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 11:51
1/14 anonim válasza:
Igen, van.
Dr. Fülöp István egy csúcs szuper orvos!
Az egyetlen nődoki, akiben megbízom!!!!!!!!!!!!
3/14 anonim válasza:
Hát én ezt nem mondanám. És akkor még enyhén fogalmaztam.
4/14 anonim válasza:
2-es megkérdezhetem miért van a doktor úrról rossz véleményed.... Csak azért kérdezem, mert nem tudok dönteni hol csinált ássák lombikot, a Kaáliban vagy a Róbert Károlyban
5/14 anonim válasza:
Nekem 3 lombikot csinált tök feleslegesen, mert nem kezelt az alapbajom és esélyem nem volt teherbe esni. A 3.ba majdnem belehaltam és mikor felhívtam, hogy rosszul vagyok lepattintott. A Kaáli se jobb.
6/14 A kérdező kommentje:
Én végül a Dévai intézetet választottam és bevállt!
2014. jan. 29. 19:35
7/14 anonim válasza:
5-ös válaszoló: Mi volt az alapbajod? Megkérdezhetem? IR, pajzsmirigy, immunológia??
8/14 anonim válasza:
6-os: De előtte voltál Fülöpnél is? Miért döntöttél a Dévai mellett? Lombik volt vagy inszem?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de 600 eFt az sok és nem mindegy, hogy sikerül-e....:)
9/14 anonim válasza:
pcos, ir. Olyan étkezést írt elő, ami csak ártott nekem és még tovább híztam.
10/14 anonim válasza:
Kaptál az IR-re gyógyszert? Vagy csak diétát írt elő. Csak azért kérdem, mert én is IR-es vagyok és én merckformin-t szedek. Mondjuk járok endokrinológushoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!