Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek vagy simán...

Terhes lehetek vagy simán csak megjött és kész?!

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok hasonló kérdés volt már, de leírom az én esetem.9 napot késett a menstruációm,minden nap éreztem a mindjárt megjön érzést,de más semmit, mellfeszülés se volt.Valami kis bizsergést éreztem bal oldalt, az naponta előjött többször is.Mintha lenne ott egy gombóc és kicsit vibrál,de nem fáj, másképp nem tudom leírni.Már van egy 16 hós gyerekem szóval nem szugerálok be semmit.Azután megjött rendesen, de furcsa mód se görcs, se fájdalom nem volt ami első nap mindig szokott jelentkezni.Ami viszont megmaradt az a fura bizsergés bal oldalt, mintha lenne ott valami :) érdekes. Azok véleményét várom aki volt hasonló szituba és baba lett a végén.Kicsit hosszóra sikeredett.
2013. jan. 14. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
teszt??
2013. jan. 14. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
teszt?lehet ciszta is egyébként,nekem ilyen cisztától volt
2013. jan. 14. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
tényleg a legegyszerűbb módja egy teszt... és mennyi ideig volt meg a bajod? ha ugyanúgy mint szokott semmi eltérés akkor szimplán csak késett előfordulhat vmi miatt...ha vki azt is mondja h lehet terhes vagy azzal még nem fogod megtudni h mi a helyzet :) reggel tesztelj egyet az a tuti...
2013. jan. 14. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
tuti az ha a kérdező,és az ilyen kérdéseket feltevő emberkék orvoshoz mennék,ert az tudja megállapítani a terhességet,vagy egyéb betegséget
2013. jan. 14. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:
A 10. késési napon akartam tesztet csinálni, de mivel előző este megjött nem csináltam meg. Három nap rendesen megvolt + egy nap barnázás. Valószínű, majd elnézek a dokihoz a napokban.Azért kösz a válaszokat.
2013. jan. 14. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Csinálj egy tesztet. Nem értem miért nem tetted még meg. Az ok, hogy pont a 10. napon akartál, de megjött, de most ugyanúgy gyanakszol a terhességre. Tehát indokolt lenne elvégezned, valószínű előrébb lennél vele, mint ezzel a kérdéssel, mert mi nem látunk beléd.

Egyébként attól, hogy már van gyereked, még beszugerálhatsz dolgokat, ez nem kizáró tényező. A bizyergés dolgot meg nem tudom hova tenni, szerintem az nem igazán jellemző terhességre, hiszen a baba nem bal oldalt van. Szóval tesztelj egyet, és ha továbbra is megmarad a gombóc érzeted, akkor menj orvoshoz is.

2013. jan. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!