Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 12 napja késik a menszesze...

Már 12 napja késik a menszeszem, viszont a terhességi teszt negatív. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
17-én kellett volna megjönnie, 24-én teszteltem, de az negatív lett. Most sincs menszeszem, viszont a mellemből nyomásra átlátszó lé folyik. Sajnos a nődokim elég későn fogad és nagyon rossz így bizonytalanságban lenni.
2009. aug. 29. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Szia, nekem 14-én kellett volna megjönnie, eddig semmi, szerdán csináltam tesztet negatív lett, pénteken voltam dokinál akkor még nem látott semmit, csak hogy szép vastag a méhnyálkahártyám, ami szerinte menszi vagy beágyazódás előtt is lehet, kedden megyek vérvételre.
2009. aug. 30. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
88%
Tegnapi 15:12-es válaszoló vagyok. Kérdezted hogy van e más tünetem. fehér folyásom van és aludni tudnék mindig. A melleim nagyon érzékenyek és hányingerem is van +szapora szívdobogás. Szóval minden egybe. Második babámat várom biztam benne hogy könnyebb lesz de eddig nem úgy néz ki. NAgyon szurkolok neked , mert még szerintem lehet baba. Nekem se mutatta ki csak az 53.napon. Sőt az első babámat 8 hétig azt se tudtuk hogy ott van a pocakomban.
2009. aug. 30. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
Én is így voltam,amikor 3 hetet késett,de amikor megjött, nem jött utána semmi a mellemből.Nekem hormonproblémáim vannak.Én azt tanácsolnám, hogy menjél el nőgyogyhoz, aztán ha ott minden rendben endokrinológushoz.Legalábbis én ezt csináltam.
2009. szept. 1. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!