Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 12 napja késik a menszesze...

Már 12 napja késik a menszeszem, viszont a terhességi teszt negatív. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
17-én kellett volna megjönnie, 24-én teszteltem, de az negatív lett. Most sincs menszeszem, viszont a mellemből nyomásra átlátszó lé folyik. Sajnos a nődokim elég későn fogad és nagyon rossz így bizonytalanságban lenni.
2009. aug. 29. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Lehet hormon zavartól is.A mellből is jöhet attól tejci szerű lé.

Én azért írom ezt,mert 2 hónapja nekem sem jött meg, teszt -,doki ezt mondta.Azóta már "helyre hozta":)

2009. aug. 29. 13:31
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!!

Már régóta próbálkozunk, ez most kicsit fény az alagút végén. De nem merem beleélni magam.

Nem feszül a mellem, viszont ingerlékenyebb is és fáradtabb is vagyok. Ezek is lehetnek hormon zavartól?

2009. aug. 29. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia,szerintem tesztelj újra,már most mutatnia kell vmit,hisz 12 napja késik(biztos nem ok nélkül)!!!Nekem a 10.napi késés után lett a tesztem poz. és még akkor sem annyira erős,de jól látható!Addig akárhányszor csináltam ,mindig nega lett!Én nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!Vigyázz magadra,(magatokra)!!!!!
2009. aug. 29. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz!!! Van akinek még ennél is később mutatta ki.
2009. aug. 29. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem még csak 4 napja késik. A nem várt napján teszteltem akko is - lett és ma reggel is teszteltem ma is - lett. Én sem tudom hogy most mi van. Vátok még pár napot ha még mindig nem jön meg tesztelek és ha megint negatív lesz beszélek a dokimmal. Majd irj ha van fejlemény nálad.
2009. aug. 29. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes kismama vagyok. Ugyan ezek a tünetek voltak nálam amiket te felsoroltál, vagyis a mai napig van. Szerintem várj még pár napot és csinálj még egy tesztet.
2009. aug. 29. 15:12
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Hétfőn tesztelek! Beszámolok!

Az utolsó kommentelőtől kérdezném, hogy volt-e más tüneted? Szagoktól rosszullét, ingerlékenység, fehér folyás, vagy bármi hasonló, illetve, most milyen tünetek vannak?

2009. aug. 29. 15:17
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Kedves kérdező én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem inkább magas a prolaktin szinted, mert annak a tünete, hogy folyik tejszerű valami a mellből. És attól bizony a mensid is kimaradhat. :( Kicsit felborulhattak a hormonjaid. De ezen egy orvossággal könnyen segít a doki és utána már lehet is babád. :(
2009. aug. 29. 15:50
 9/13 A kérdező kommentje:

Ó, nem, nem. Nem keserítettél el! Igyekszem minden eshetőségre felkészülni. Lesz, ami lesz!

Köszönöm a válaszod!

2009. aug. 29. 15:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Ma reggel csináltam egy újabb tesztet. Ez is negatív lett, nincs baba. Gondolom 2 negatív tesztet csak nem véletlenül produkálok.

Öröm az ürömben, hogy a bizonytalanság megszünt egy felől.

Köszönöm a segítséget!!!

2009. aug. 30. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!