Már 12 napja késik a menszeszem, viszont a terhességi teszt negatív. Lehetek terhes?
Szia!
Lehet hormon zavartól is.A mellből is jöhet attól tejci szerű lé.
Én azért írom ezt,mert 2 hónapja nekem sem jött meg, teszt -,doki ezt mondta.Azóta már "helyre hozta":)
Köszönöm a gyors választ!!
Már régóta próbálkozunk, ez most kicsit fény az alagút végén. De nem merem beleélni magam.
Nem feszül a mellem, viszont ingerlékenyebb is és fáradtabb is vagyok. Ezek is lehetnek hormon zavartól?
Köszönöm! Hétfőn tesztelek! Beszámolok!
Az utolsó kommentelőtől kérdezném, hogy volt-e más tüneted? Szagoktól rosszullét, ingerlékenység, fehér folyás, vagy bármi hasonló, illetve, most milyen tünetek vannak?
Ó, nem, nem. Nem keserítettél el! Igyekszem minden eshetőségre felkészülni. Lesz, ami lesz!
Köszönöm a válaszod!
Ma reggel csináltam egy újabb tesztet. Ez is negatív lett, nincs baba. Gondolom 2 negatív tesztet csak nem véletlenül produkálok.
Öröm az ürömben, hogy a bizonytalanság megszünt egy felől.
Köszönöm a segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!