Lehet baba? Légyszi véleményt!
22-én voltam együtt a párommal, előtte pedig 12-én.Csak megszakítva "védekeztünk".
Tegnap kelett volna megjönnie. De semmi! Kb 2-3 napja szúrkál a hasam, hányingerem is szokottlenni (bár az még nagyon korai lenne) A hőm szinte folyamatosan 37,1-2, és fáj a fejem. A folyásom pedig több a kelletél picit és vízesebb. ez lehet végre baba? írjatok légyszi! L|22
Szia!
Hasonló tüneteim vannak, de mindig megjött még eddig.Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem mensi lesz, csak késik.
Ha babát akarsz,miért megszakítással vagyok együtt,miért nem megy beléd, sokkal nagyobb esélyed lenne,mert nem biztos,hogy az előnedvben van sperma.(általában van, de én 2 éve így vagyok a párommal,és nem lettem terhes,így kisebb az esély)
Úgy vagyunk vele,h direktbe nem megy el bennem,de ha így becsúszik a baba akkor örülünk :)
Tesztet pedig csinálok,csak még gondoltam várok vele 1-2 napot :)
Köszi a válaszokat,ha teszteltem megírom mi lett :)
Gratulálok :-)
2 hónapos babuci anyukája
Szia!
Akkor Gratulálok:))úgy látszik nekem "szerencsém" van:))
első vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!