Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 12 dpo napon a 10 es teszt...

A 12 dpo napon a 10 es teszt negativ. Akkor nincs baba? Görbém lent. Vagy ténylrg jól huzta ba az ovumat a ciklus.hu?

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak álltalában a ciklusaim.

2009. aug. 29. 07:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nagyon szép a görbéd!

A teszt van akinek 6-7 hetese3n sem mutatja:-D

Szorítok neked, még ilyen szépen fent van a hőd, addig minden oké.

Ha jól húzta be a gép a pédet, akkor meg még ráérsz a tesztel.

2009. aug. 29. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Látom volt egy pozi teszted is teljesen kitisztultál?Amugy tényleg szép a görbéd!Reméljük nem megy le!Sajnos én úgyanígy voltam 2 pozi teszt 1 hét késés és megjött de az volt a fura hogy a pozi tesztek miatt elvileg akkor vetélésem volt és ugyebár akkor görcsnek meg darabosnak kellett volna lennie a menszimnek de nem ilyen volt ezért csináltam 7 nap egymás után teszteket és mind pozi lett egyre erősebb!Elmentem csütörtökön dokihoz és nem látott terhességet!Az sztk-s vizelet tesztem is negativ lett!4 napja megint nega tesztjeim vannak de hányingerem van szédülök fájnak a melleim fáj a derekem!Vezettem a hőmet de ugy elkeseredtem hogy már azt is hanyagolom nem érdekel!De neked szurkolok!!!!
2009. aug. 30. 08:10
 3/4 A kérdező kommentje:

szia.teljesen kitisztultam,voltam dokinál.neked is drukkolok:-))))))))))))

szerintem jól huzta be a pé emet??

2009. aug. 31. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:

2-ik vagyok sajnos nem tudom nem nagyon értek hozzá de sokszor voltatok együtt az a lényeg!Csatolom az én terhesgörbém!

[link]

2009. aug. 31. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!