Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelenthet valamit, ha eddig...

Jelenthet valamit, ha eddig sohasem fájt a mellem mensi előtt, egy kicsit sem, most meg igen?

Figyelt kérdés

Vasárnap lesz esedékes. Ha nem is terheségre utal, azon kívül mi lehet, ennek a jelentősége? Vajon mi történik a szervezetemben?

Nem fáj annyira nagyon. Ezért sem gondolok terhességre feltétlenül. Csak szokatlan, hogy most érzem a melleimet, a mellbimbóimat, mondjuk az egy picit szokott érzékeny lenni máskor is. De most az egész mellem is érzékeny egy kicsit.

Lehet, hogy buta kérdés, de engem elgondolkodtat, tényleg azért, mert máskor egyáltalán nem érzékeny, nem fáj. Köszönöm előre a válaszokat!

2009. aug. 28. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
A saját szervezeted és tested neked kell a legjobban ismerned !
2009. aug. 28. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A mensi az ugye az,hogy havonta menstruálsz vagy is leszakad a méhedben a pete?
2009. aug. 29. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Régen nekem sem fájt a mellem amikor megjött,de tavaly annyira elkezdett minden menzet előtt fájni,hogy volt,hogy majdnem sírva fakadtam,Érzékeny volt,megduzzadt,és néha nagyon keménynek éreztem.Pár hónapja kiderült,hogy a fogamban gennyes tályog van amit lekezeltek.Azóta nem fájnak a melleim..Nálam elképzelhető,hogy a szervezetemben lévő gyulladás okozta...Nem azt mondom,hogy nálad is,de ha a szervezetedben valahol gyulladás van,érdemes kezelni,mert nem lehet tudni ,hogy nem az az oka a mell fájásodnak..
2009. aug. 29. 01:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Erre nem gondoltam. Inkább olyasmik jutottak az eszembe, hogy esetleg eddig nem volt rendes pé-m, most pedig igen, vagy hasonlókra. Most, hogy belegondolok, a fülemmel szenvedek egy kicsit. Talán ez okozná? Köszi mégegyszer!
2009. aug. 29. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!