Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor volt az első randitok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt az első randitok? Mikor csókolóztatok először? Nem vagyok egy kicsit elkésve ezzel,14 éves vagyok, és még sohasem volt barátom!?

Figyelt kérdés
14/L
2009. okt. 14. 07:28
 1/9 bibi05 ***** válasza:
100%
16 éves korom körül volt minden. Nem, nem vagy elkésve, hidd el, nem attól leszel nagylány, hogy nem vagy szűz vagy valami, az ember a tetteitől lesz az, de ez nem az a tett. De ezt neked kell eldöntened. 20/L
2009. okt. 14. 07:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 voltam, és nem késtem le semmiről.
2009. okt. 14. 08:12
 3/9 anonim ***** válasza:
18 évesen volt mindkettő.(vagyis előtte is volt "randim"-de az nekem nem annak számított.)Egyáltalán nem vagy elkésve.
2009. okt. 14. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen, tényleg nem kell siettetni
2009. okt. 14. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagyon korán elkezdtem pasizni, mág csak kb 12 éves lehettem mikor volt már pasim, de ezek olyan 2-3 hétig tartottak csak.

16 évesen vesztettem el a szüzességem.

nem vagy lekésve semmiről, sok pasinak az tetszik h kaparni kell egy lányért, s nem adják oda magukat minden jött mentnek.

majd eljön az az idő mikor neked is lesz pasid, nem kell aggódnod, még nagyon fiatal vagy...

Én is az voltam és bolond, Te ne légy! :-)

2009. okt. 14. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen csókolóztam először, én voltam az utolsó az osztályban, aki ilyen "tapasztalatokat élt meg", és állíthatom neked: nem voltam elég érett hozzá még :P
2009. okt. 14. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
18 évesen szedtem fel életem első barátnőjét, aki 15 éves volt akkor, neki is első. Ez így kb normális. A pasik később érnek egy kicsit agyilag.
2009. okt. 14. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
16 éves voltam mikor elsönek csokoloztam.És ekkortol jött szoba a randizás is. most 22 éves vagyok eddig eddig két kapcsolatom volt.Jelenleg a második még tart(4év). Hugom 15 éves de már volt neki vagy 10 csávoja akkikel mind csokolozott és le is feküdt. Szal nem vagy elkésve. De ne is kapkodd el.
2009. okt. 14. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

én itt vok 15 évesen és nem zavar hogy még nem volt pasim...

ne aggódj ettől nem leszel több

egyenlőre :)

2009. okt. 14. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!