Missed ab után másfél héttel szex?!
Másfél hete volt missed ab-om és ma reggel valamiért nem bírtam ellenállni. Meggondolatlanul és gyorsan történt, nem is védekeztünk de amikor a férjem elment akkor éppencsak hogy bent volt. Később kifolytam tehát azért bement. Bocs a részletességért!!!
Most meg kijózanodva elkezdtem pánikolni hogy mi van ha véletlen teherbe esek az első mensi előtt? A misse ab baba az első hónapban összejött, ha a ciklust a missed-től számoljuk akkor ma vagyok a 13. napon.
Mennyi az esély rá?
És ha tényleg így járunk mennyi az esély h baj lesz?
Jaj hát az eset után kijózanodva már én is tudom hogy nem szabadott volna. :( biztos hogy amíg orvos nem mondja hogy lehet addig rá se nézek a férjemre úgy!
Műszeres volt, nem indult meg. 6 napig vérezgettem már egy hete semmi, más panaszom nem volt, most se fáj, nem is vérzik.
Ahogy az utolsó írja. Ha véletlen teherbe estél, akkor nagyobb esélyed van egy újabb vetélésre.
Emellett baromi nagy a fertőzés veszélye is, hiszen egy nagy nyílt seb van a méhedben...
Menj el dokihoz, és mondd el a dolgot.
Ne haragudj, hogy nem foglak megnyugtatni, de jobb ha tudod az igazat! Én ugyanígy jártam! Július 20.-án volt egy missed ab műtétem, és mivel nem bírtunk várni, ezért 2 héttel később megszakítással védekezve, voltunk együtt..
Kb. a 6. héten már kezdett gyanús lenni, hogy még mindig nem jött meg, mivel itt mindenki azt mondta, hogy nekik majdnem úgy jött meg mint a műtét előtt! Na hát aznap vettem egy tesztet és természetesen pozitív volt!
Tudni kell, hogy egy ilyen műtét után iszonyatosan fogékony vagy újra teherbe esni, és látod mi is "védekeztük"!
A lényeg, hogy mikor a műtét után 6 héttel mentem kontrollra, akkor még nem jött meg, de már terhes voltam... el is hívtak a fura asszonynak a nőgyógyásznál... :)
Sajnos nekem nem lett jó vége a dolognak, mert még másnap elöntött a vér és sajnos spontán elvetéltem!
De tanultunk belőle, vártunk 3 ciklust, és most újra babás vagyok!
11+2 hkm :D
Jah 5-ös vagyok! Azt kifelejtettem, hogy nekem az ultrahangon Megvastagodott, lyukacsos laza szerkezetű nyálkahártyát láttak, de babát nem a műtét után...
Szóval még a műtét után nem álltak bent helyre a dolgok, és én már akkor is tudtam, hogy valami nem stimmel...
Tényleg jobb, ha elmész az orvoshoz, mert lehet, hogy kapsz egy fejmosást, (mondjuk én azt se kaptam), de lehet jobb ha kapsz tőle egy 72 órás tablettát, mert hidd el nagyon megviseli a tested lelked egy újabb vetélés, és inkább várjatok még 2-3 hónapot és utána újra próbálkoztok!
Tudom, hogy nehéz kivárni, de én is elsőre teherbe estem! Hozzá tenném, hogy előtte 1 évig próbálkoztunk és mégsem jött a baba, úgyhogy hidd el én is féltem, hogy na és mi van ha megint várni kell egy évet!
11+2 hkm
Megpróbálok nem görcsölni rajta és nem aggódni.
Valahogy én is abban bízom hogy a szervezetünk okosabb mint mi, és a sorsra bízom magam. Annyira nem félek hogy 72 órás tabit vegyek, nem valószínű hogy a 12. nap már peteérésem lenne.
Ha meg igen, remélem nem lesz gáz...
Köszi a válaszokat!
Azért még szívesen olvasok, hátha van valakinek pozitív példája is...!
Kedves kérdező és 9-es válaszoló!
Mi történt veletek??Én a missed ab-om 08.05-én estem túl....valamit bent hagytak így 08.09-én sürgősséggel újra megműtöttek...
Még nem voltunk együtt a párommal azóta,de úgy érzem nem fogom kibirni a 6 hetet.Természetesen nem akarok teherbe esni egy darabig.Ha védekezünk sem lehet szexelni hamarabb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!