Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Donortól lehet csak gyermekem....

Andrea87 kérdése:

Donortól lehet csak gyermekem. Hogy lehet ezt feldolgozni, elfogadni?

Figyelt kérdés
Férjem klinefelter szindrómás. Nagyon szeretnénk kisbabát, de így nem lehetséges, csak donorral ő teljesen mellette van és elfogadta. Én nem. Féle,k magamban nem vagyok biztos.Maga a tudat hogy nem a férjem gyermekét várnám emgőrít. Biztosan szeretném a gyermekemet nagyon is, de a tudat azt most úgy érzem, hogy nem hagyna nyugodni. Nem tudom hogy dogozzam fel ezt, hogy fogattassam el magammal, hogy így is bolog család leszünk és nem kell semmitől tartanom. Félek hogy mindig csak az jár majd a fejemben hogy igaz az én gyermekem vagy ennek ellenére majd megszakad a szívem mert akit apukádnak hiszel az nem az igazi apukád. Ott van az is ha felnő ez a gyermek el kell neki modnani az igazat? Nem lesz akkor kiakadva vagy kiváncsi ki az igazi apja annak ellenére hogy milyne körülmények között fogant.Túl sok a kétség. Örülnék ha valaki aki már túl van egy "ilyen" eseten megosztaná velem tapasztalatait hogy ő hogy dolgozta fel ezt az egészet.

2013. jan. 11. 23:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Eszem ágában sincs elhagyni, mert az életemnél is jobban szeretem Őt és biztos vagyok bene, hogy ő is negem.

Én is az időben bízok hogy idővel elfogadom. Természetesen sokszor kell majd erről a férjemmel még beszélnem. Nagyon köszönöm mégegyszer a válaszaitokat.

2013. jan. 13. 10:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs elhagyni, mert az életemnél is jobban szeretem Őt és biztos vagyok bene, hogy ő is negem. Ez az egész úgy érzem még erősebbé tette a kapcsolatunkat, hgy még jobban össze kell tartanunk.

Én is az időben bízok hogy idővel elfogadom. Természetesen sokszor kell majd erről a férjemmel még beszélnem. Nagyon köszönöm mégegyszer a válaszaitokat.

2013. jan. 13. 10:35
 13/13 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs elhagyni, mert az életemnél is jobban szeretem Őt és biztos vagyok bene, hogy ő is negem. Ez az egész úgy érzem még erősebbé tette a kapcsolatunkat, hogy még jobban össze kell tartanunk.

2013. jan. 13. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!