Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez már biztosan +...

Szerintetek ez már biztosan + teszt? KÉP-et csatolok.

Figyelt kérdés

Csak 3.napja késik,de gyanús voltam magamnak. :)

25-ös teszttel készült.

Vélemény?

Mikor mennétek leghamarabb dokihoz?Hogy tényleg,bebizonyosodjon?

[link]

2013. jan. 11. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok sorstárs. :) Idén mind a ketten babázunk. :)

9 hetes kismama

2013. jan. 11. 16:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én besárgultam az irigységtől. :)

Gratulálok!

2013. jan. 11. 17:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Drága, én itt is azt mondom hogy pozi! Hidd el és örülj már neki! :D

Én is csak irigykedem! :S

Tné.P. Dia vagyok

2013. jan. 11. 17:25
 14/21 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon szép pozi, gratulálok csendben :))
2013. jan. 11. 20:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem 6+2 -n pulzált a szívcső, de még nem "dobogott", bár dobbanáshangja volt de még csak 80/perc volt. úgyhogy ráérsz a 7 hetesen menni, akkor már biztos a szívhang. Feltételezve hogy középidőben volt a peteérésed.
2013. jan. 11. 22:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Egyrészt azért tettem ki mert tudom milyen jó érzés látni,nézegetni a pozitív teszteket!Még akkor is ha nekünk még nincs!!

Én is nézegettem sokat.

Sokan örülnek neki,rajtam kívül is és jó másokkal is megosztani akár így ismeretlenül is!!

Másrészt,azért picit halványabb volt a 2.csík és nem voltam 100%-ig biztos benne!

Dokihoz nem tudom mikor menjek,mert fél éve volt egy 6,5hetes picike aki nem maradt meg.

Úgy tudom szoktak ilyen esetben vmit adni,hogy ne történjem meg újra. Vagy nem is tudom. Biztosan tudja a természet,csak nem akarom ugyanazt átélni!! :'(

2013. jan. 11. 23:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben azért menj el az orvoshoz és mondd el neki hogy már elment korai szakaszban egy babád. Lehet hogy alacsony volt a progeszteronod. Ilyenkor azt hiszem adnak valamit hogy megmaradjon a baba. Az a biztos ha megmutatod magad az orvosnak. (utolsó hozzászóló)
2013. jan. 12. 10:42
 18/21 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM KEDVES UTOLSÓ!

Hétfőn inkább megyek dokihoz!

2013. jan. 12. 11:04
 19/21 anonim válasza:

Szia!

Én csütörtökön voltam 3 napos késésben, így elvégeztem egy tesztet. Ami elég sápadt lett, de ott volt az a második csík. Utána egy olyat végeztem, mint amilyet te, az is halványka lett. Másnap reggel egy újabbat, mert ugye a reggeli a vizelet a tuti, mert az asszisztenssel is így beszéltem meg telefonon. A harmadik is halovány lett, halványabb, mint a Tiéd. Bementem, megvizsgált, vag. ultrahangon megtalálta, 1.3x3.5 mm :) Ami annyit jelent, hogy a doki még csak félig gratulált, mert még 2 hétig , amíg nincs szívdobogás, úgyse mondhatja biztosra. Annyit mondott, hogy kezdjek el valamilyen terhességi vitamint és 2 hét múlva menjek vissza. Ettől függetlenül kinek ártasz azzal, ha bemész? Neked megnyugvás lenne és ennél nincs fontosabb. Legalább azt megtudhatod, hogy már tényleg elindult-e :) Sok szerencsét és sikert!

2013. jan. 12. 21:47
 20/21 anonim válasza:
Gratulalok, biztos jo erzes lehet, mennyi ideje probalkoztok, ugyanis en is nagyon szeretnek de eddig meg csak a csalodas volt nekem.
2013. jan. 14. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!