Szerintetek nagyon hamar teszteltem és azért lett negatív?
A 4-7 nem azt jelenti hogy mindennap van péd, hanem hogy ezen napok egyiken - ahogy elnezem nem teljesen 28 napos a ciklusod - megreped a tuszo, megtortenik az ovulacio, magyarul kiszabadul a petesejt, ami 18-24 oraig eletkepes. Ez az intervallum azert van igy megadva, mert ebben az idoszakban vagy termekeny, ekkor kell a sracokat jo helyre celozni, de a pete csak akkor tud megtermekenyulni ha kiszabadul, tehat hiaba vagytok egyutt 4-en, ha a pete csak 7-en szabadul ki, csak akkor termekenyul meg, elobb nem fog, ez a termekeny ido pedig azert igy van megadva es kitalalva mert a himivarsejtek 3-5 napig is eletkepesek lehetnek. Egyebkent az ovulaciod vagyis a pete kiszabadulasa mindig a kovetkezo mensi elotti 14. napon tortenik meg, igy elotte kb 3 utan kb 1 napig van lehetoseg (az utana 1 nap, az durva becsles, hisz mint mondtam altalaban 18-24 oraig eletkepes a petesejt).
Tehat hiaba alapozol a 4-i aktusra, akkor meg nem nagyon volt mit megtermekenyiteni, ugyhogy inkabb vard meg a nemvart napjat.
Jelentem, amikor ezt a kérdést kiírtam kismama voltam:-) csak itt még nem tudtam:-))
36+2 hkm:-)
26 nap a kiírt időpontig:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!