Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 17-én pettingeltünk,21-én...

Ha 17-én pettingeltünk,21-én megjött akkor lehetek terhes?

Figyelt kérdés
(strandon a vízben voltunk,és ruhában úgy hogy egymásnak értünk alul)nem volt szex.
2009. aug. 28. 14:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

ok köszi, h nem pontozol le, de hogy mire is gondolok:

1. 21-én megjött... utána: Most pedig 17 napja késik de szűz vagyok (akkor miért nem írtad már az elején, hogy akkor megjött ez volt 1 hónapja most meg késik v mittom én)

2. vízben voltunk,és ruhában.,Volt rajtunk ruha! utána: A nemiszervekkel mivel mással (na most ruhával értetek egymáshoz, vagy a nemiszervetekkel???? azé nem mind1)

3. amiket hiányolok: nem írtad, hogy elment-e a srác azzal hogy "egymáshoz értetek ruhában" vagy nem?

egyáltalán hány éves vagy, és normálisak-e már a ciklusaid?

egyébként tiszta zavar az egész kérdés, ezért gondoltam hogy kamu...

a másik, hogy jó hogy még szűz vagy és maradj is egy ideig, amíg az alapvető dolgokat nem tudod!! ez csak egy tanács nem oltogatás!!

2009. szept. 28. 17:46
 12/12 A kérdező kommentje:

1.A kérdést 08.28 .-án tettem fel és amit írtam utána az kiegészítés .Mert nem láttam a jövőbe .XD

2.Ruhán keresztűl a nemiszervekkel értünk egymáshoz (ahogy vele szemben ültem az ölében").

3.Nem mondhatnám éppen rendszeresnek a ciklusaimat . Néha 21 nap néha 20 nap szokott lenni .Most pedig szeptemberben teljesen kimaradt és Október 2.-án jött meg ha jól számoltam ez egy 41 napos ciklus volt.

Két éve menstruálok.

2009. okt. 7. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!