Ha 17-én pettingeltünk,21-én megjött akkor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
(strandon a vízben voltunk,és ruhában úgy hogy egymásnak értünk alul)nem volt szex.2009. aug. 28. 14:37
2/12 anonim válasza:
Istenem.......biológia óráról ti tuti hiányoztatok! Ha nem volt sex, akkor, hogyan is lehetne baba! Viszont azt nem írtad le, hogy miként értetek egymáshoz. Kézzel? Mert akkor 100%,hogy nem lesz baba. Elnézést a válaszomért, de általános iskola hatodik osztályában tanítják, hogyan készül a kisbaba!!! :E
3/12 A kérdező kommentje:
EGYMÁSNAK ÉRTÜNK ALUL.Nem olvastad el végig a kérdésemet.Volt rajtunk ruha!Csak arra gondoltam hogy a vízzel együtt nem-e kerülhetett be a hüvelyembe sperma!És így nem-e lehetek terhes?
2009. aug. 28. 16:41
4/12 A kérdező kommentje:
A nemiszervekkel mivel mással.
2009. aug. 28. 16:43
5/12 anonim válasza:
Ha egyértelműbb kérdést tettél volna fel, akkor egyértelműbb választ is kapsz! Mivel nem írtad, hogy mivel értetek egymáshoz, ezért az ember sok mindenre gondol, főleg, hogy azt írod, nem volt sex. Vkinél már ez is sex-nek számít, mert volt orgazmusa a párodnak, méghozzá úgy, hogy hozzá ért ruhán keresztül a te nemi szervedhez! Akkor ez minek minősül, ha nem sex-nek? Elvileg te izgattad fel, és miattad volt magömlése nem? Biztos vagyok abban, hogy nem vagy terhes!!!!!
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó! És ez ugye 100%???
2009. aug. 29. 19:01
7/12 anonim válasza:
ha nem jött volna meg vágnám, hogy miért parázol!
8/12 A kérdező kommentje:
Most pedig 17 napja késik de szűz vagyok
2009. szept. 28. 16:07
9/12 anonim válasza:
annyira levágós,hogy tiszta kamu ez a kérdés, mert minden kommentnél mást írsz...
csak azt nem tudom, hogy miért kell elvenni a helyet a normális kérdésektől egy ilyen kamu kérdéssel????
na most lehet lepontozni......
10/12 A kérdező kommentje:
NEM KAMU KÉRDÉS!JAH és NEM PONTOZLAK le mert NEM VAGYOK BUNKÓ!És nézdd meg nem írok minden kommenthez mást.Csak "össze kell tenni a képet!"
2009. szept. 28. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!