6-7 nap van még a nemvártig. Lehet babától hányingerem?
Figyelt kérdés
Persze 100 másik oka is lehet, csak elképzelhető...?2013. jan. 10. 21:48
2/7 anonim válasza:
Nem igazán. A beágyazódás alatt még nem igazán tud ilyen jellegű testi tünet kialakulni (mármint a baba miatt, mert más miatt persze lehet).
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Akkor a duzzadt cicifájás is korai, mint tünet?
2013. jan. 10. 22:20
4/7 anonim válasza:
Ha a terhességtől vannak a tünetek, akkor már a teszt is kimutatná, sztem reggel tesztelj:)
5/7 anonim válasza:
kb 6-8. heten jelentkeznek a tunetek, szerintem azert erzed a tuneteket, mert nagyon szeretnel mar babas lenni, a szervezeted pedig igy reagal. Remelem osszejon :)
6/7 anonim válasza:
Nálam 6. héten kezdődött a hányinger. A cicim már a kimaradt előtt is "szúrkált".
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is attól félek, hogy csak az agyam vicceskedik velem :/ De azért reménykedem :) Még pár nap és tesztelek, hátha...
Köszönöm a segítségeteket:)
2013. jan. 11. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!