Ha 5 éve szedem a Triregol fogamzásgátlót, lehetséges, hogy már nem eshetek teherbe?
Sziasztok!22 éves lány vagyok aki a párjával már 7 éve együtt van és NAGYON-NAGYON jól megvagyunk és szeretjük egymást......és ez csak erősödik bennünk!Igazán komolyan fogjuk fela z életet, és bizony már szeretnénk gyereket...(nem azonnal...de már jó lenne)
5 éve szedem a Triregol fogamzásgátlót, és nem halottam róla jókat.Félek hogy nem lehetek terhes! Ti mit halottatok erről a gyógyszerről.....hogy kell abbahagyni a szedését...és milyen gyorsan eshetek teherbe????Segítsetek???Köszi
Szia.
Èn is pa´r évig szedtem a triregolt.azta´n egyszer csak jött egy köztivérzésem,kiderült,hogy már nem szívo´dik fel a szervezetemben.Ekkor beesett egy nem kíva´nt terhesség.nem lett szép vége.Nekem is mondták,hogy nem igazán jó gyo´gyszer mert elég magas a hormon tartalma.Ekkor váltottam gyógyszert.
ha abbaszeretnéd hagyni,beszéld meg az orvosoddal.
Azt mondják min.3 hónap ami´g kiürül a szervezetböl.
Nekem mégis 1 év kellett,mire teherbe estem.Már én is fe´ltem,hogy valami gondd van.Ès ha´la Istennek,most boldog 21.hetes terhes vagyok.
Ha a gyógyszert abbahagyod,minden eggyüttlétnél védekezzetek!!!
Ne izgulj minden jól fog alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!