Hát az van hogy elmult január 1. -én a havim és utánna mennyi után lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 20:13
11/19 anonim válasza:
[link] :)
itt egy jo oldal kerdezo, kiirja hogy mettol meddig eselyes, es azt is hogy mikor tesztelhetsz legkorabban, de szerintem jobb ha kivarod az aktus utani 2 hetet a tesztelessel (vagyis az esedekes mensi napjat) :-)
utolsonak: hat az tenyleg nagyon korai volt :-D nem erdemes nem vart napja elott tesztelni, mert ha nm mutat semmit csak elszomorit.. turelem rozsat terem :P jelen esetben remeljuk 2 csikocskat :-)) megy a drukk nektek :-)
12/19 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm neked! Ez, tényleg nagyon korai volt:-))) akkor még van remény:-))) nagyon jo az az oldal, remelem többet nem lesz rá szükségem, de azert elmentem;-)) meg egyszer köszönöm a biztatást!!!!!:)
13/19 anonim válasza:
igazan nincs mit :-) azt viszont vegyetek figyelembe, h ezen az oldalon amit linkeltem 28 napos ciklus szerint szamitja az ovut, meg hat ezek csak kalkulatorok es mindenki mas.. :-) biztosabb az ovuteszt :-)
15/19 anonim válasza:
Nekem meg van 6 napom a nem vártig, de sajnos teljesen ugy erzem, hogy mar megint nem jött össze. Faj a mellem eléggé, plusz az alhasam...olyan mindjárt megjön érzés...puszi viki
16/19 anonim válasza:
Hat azert abbol meg barmi lehet, addig lehet remenykedni amig nem jon meg! :-)
Sajna mi meg el sem kezdtuk a babagyartast, mert meg fiatalok vagyunk hozza :-) Addig meg itt logok idonkent, hogy 'segitsek' mert eleg sokmindent tanultam ezzel a temaval kapcsiban :-)
18/19 anonim válasza:
4 napja késik, de sajnos tuti megfog jonni, erzem;((((( plusz szomorúságomra, délelőtt kaptam levelet. Rakszuresen voltam, es vissza kell mennem ;((((( remelem nincsen gond...
19/19 anonim válasza:
Hüü :S háát akkor inkább azért drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly probléma! Egyébként tesztet nem csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!