Az apában nem öregednek meg a spermiumok ha várunk az ovulációs napomra?
Aug 25-én jött meg,és most múlóban van...
Nem tudom,helyes-e ha várunk addig az eggyüttléttel amíg + ovulációm nem lesz(kb:szept.8-ára kell essen a ciklus.hu szerint,de vettem ovu tesztet a biztonság kedvéért).
Nagyon szeretnénk babucit,párommal főleg KISFIÚT!Nem hinném hogy kevés lenne a spermája,de nem jobb ha várunk addig,amig elérkezik a nagy nap?(a + ovu teszt utáni első - teszt).Nem "öregszik"meg benne a sprema?Vagy nem lesz lassabb az y kromoszóma?Vagy másképpen elégítsem ki mint a hagyományos úton?Vagy akkor ovuláció előtt hány nappal érdemes NEM szeretkezni?Hallottam hogy az előváladékban is vannak spermák,nem szeretnénk elkapkodni a gyermekáldást.Mit szóltok?
Mi a pozitív ovulációs teszt előtti nap voltunk voltunk együtt és ugyebár a peteérés a pozi teszt utáni 24-36 órán belül várható, vagyis legalább 48 órával később mint ahogy együtt voltunk.
Nem is gondoltuk hogy sikerül, mert alig volt valami, meg előtte minden nap együtt voltunk......
és kisfiú lett.....
Szerintem ne várjatok sokat! Ahogy jól esik! :) Az ovu teszt napján és utána is akció!
Fontos az is hogy a párodban a kiskatonák milyenek! Lehet 90 %-os és 50%os is. Szedhet E vitamint, az serkenti a legényeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!