Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem után 7 nappal semmi...

Inszem után 7 nappal semmi tünetem sincs, esetleg az, hogy nagyon vizes a folyásom. Ez már akkor tuti nem baba?

Figyelt kérdés
Utrogeston hüvelykapszulát használok, amitől eleinte sűrű folyásom volt, most viszont nagyon vizes. 3-ám megyek tesztre.
2009. aug. 28. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Inszem után 7 nappal még semmit sem lehet mondani! Tünet sincs, semmi sincs, hiszen még be sem ágyazódott. Még legalább egy hetet várnod kell.
2009. aug. 28. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Ami miatt fura nekem ez a hónap, hogy mindig görcsölök és barnázok már a 19-20. naptól, de most nem. Lehet, hogy az Utrogestan miatt?!
2009. aug. 28. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű. Az utro nem engedi, hogy leváljon a méhnyálkahártya, ezzel segíti fennmaradni az esetleges terhességet.

A barnázást meg korábban az okozta, hogy egy-egy csepp vér a hüvely savas környezetében kicsapódott, így lett a piros színéből barna, és elszínezte a folyást. Ezt tegnapelőtt "tanultam" a nőgyógyászomtól...

2009. aug. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!