Sportolás babára vágyóknak ajánlott? Szabad? Tiltott?
Ha én azért nem sportolnék, mert babát szeretnék, akkor az elmúlt 1,5 próbálkozós év alatt már elefántbébi méretű lennék...
Másrészt az első terhességem heti 4*1,5 óra box edzés mellett jött össze.
Tehát ha orvosilag nem indokolt, akkor nyugodtan!
Nagyon köszi a válaszokat! Az a baj, hogy akik babásak, azok nem írnak..Így meg ellentmondás van. Én 170 cm vagyok és 59kg, én is félek attól, hogy elefántbébi leszek, mert az utóbbi először csak lecsökkentettem az edzést, most meg már nem is nagyon járok, mert a dokim nekem is azt mondta, hogy esetleg ez segíthet...Csak ha még egy jó darabig nem jön össze, akkor addigra meg milyen lesz az izomzatom...és szülés után pfff... Persze mindenki azt mondja, hogy ezzel ne foglalkozzak, de szerintem ezzel mindenki foglalkozik és nem szeretném, ha én is az elkényelmesedett, elhízott anyukák közé tartoznék..
Amit még mindenképpen írnék: Remélem most már nem kell sokat várni és 1,5 év, valamint 7 hónap után összejön a pozitív teszt Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!