Ha késik a mensesem minden esetben terhes vagyok? Természetesen babát szeretnénk, és idejében együtt voltunk.
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 10:56
11/15 A kérdező kommentje:
Na hát végül ma a 31. napon megjött. Teljesen szabályosan és normálisan. :/
2013. jan. 13. 23:44
12/15 anonim válasza:
ha a 31. napon jött meg,akkor 30 napos ciklusod volt,ami jónak számít! Látod ezért nem szabad tesztelni korán,mert a teszt árát költheted majd a babára is! Nagyon el vagy keseredve?
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, egyetertek. Azt tudtam hogy ha a 32. Nap utan sem jon meg akkor eselyes. De jo hogy vartam. Kicsit csalodott vagyok, de mivel fel voltam keszulve mindkettore ezert nem nagyon. :) eletem elso probalkozasa volt, szoval mit varok? :))
Nagyon koszonom hogy visszairtal!
2013. jan. 15. 08:57
14/15 anonim válasza:
Lányok, ez OFF téma lesz és ne haragudjatok, de ennyire ingadozó a ciklusotok lehet hogy ki kéne vizsgálni, mert ez nem normális. Inzulinrezisztenciára, PCOS-ra (polivisztás ovárium szindróma) gondolok, pár vérvétel. gyerekvállalás előtt amúgy is jó tudni mi van veled.
Off vége.
Kérdező, nagyon sajnálom, de szurkolok. Így ha jól számolom kb ugyanakkorra nem várjuk, én 13-ára (március)... szurkolok neked!
15/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, teljesen egyetértek. Most mégrégebb óta késik, már egy hete és most teszteltem ismét negatívat. Szerintem sajnos nincs baba, valami más áll a háttérben. Bár a mellem feszül, szóval megjönni megfog szeritnem. A hónap végén tuti orvos lesz.
2013. febr. 19. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!