Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett közületek vki PCO-san...

Esett közületek vki PCO-san spontán teherbe? (vagy esetleg csak teákat ivott segítségképpen)

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. PCO-m van, és nem PCOS vagyok dokim szerint, vagyis nincsenek nagyon tüneteim azon kívül, hogy ott vannak a ciszták illetve nincs mindíg peteérés valszínűleg. Majd most megyek hormonvizsgálatra nemsokára. 5 hónap próbálkozás után jött össze a baba, hogy kérdésedre is válaszoljak végre. :)
2009. aug. 28. 11:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, és gratulálok a babádhoz! Pü ment!
2009. aug. 28. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Februárban derült ki hogy a pajzsmirigy betegségem mellett még PCO-s is vagyok. 31-42 napos ciklusok. Közölték NEM ESHET TEHERBE. Ne is próbálkozzunk, úgysem sikerül.Itt nem volt peteérés, nem is lesz, legalább 3 hónap! (már évek óta szerettünk volna kisbabát).

Totál letargiába estem. Kaptam Meforált és Bromocriptint......két hét múlva két csíkos lett a terhességi tesztem. :))

Sok sikert, és nem feladni!!! Mindig vannak csodák!!

Üdv:

31 hetes kismami

2009. aug. 28. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyos vagy! Nagyon sokat számítanak az ilyen kedves hozzászólások, tartják az emberben a lelket!! Gratulálok a babóhoz!!
2009. aug. 29. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam 6 éve diagnosztizáltak pco-t. Én spontán estem teherbe tavaly mindenféle tea, gyógyszer stb. nélkül. Decemberben született meg a kisfiam.
2009. szept. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!