Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív? Hihetek...

Pozitív vagy negatív? Hihetek a predictor early tesztnek? Többi lent

Figyelt kérdés

1-2 nap van a nem vártig, csináltam predictor early 12,5s tesztet és lett rajta egy nagyon halvány második csík. Van még egy Facelle 25-s teszt csík, azt mikor csináljam meg?

[link]

[link]

#predictorteszt
2013. jan. 9. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

De nem azt mondtad, hogy facelle teszted van? Vagy a tegnapit tetted fel újra?

Mindegy, én gratulálok:) Dokihoz a 6-7. hétig ráérsz menni.

2013. jan. 10. 07:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Predictor volt a tegnapi a mai meg facelle :-) csak írtam,hogy van egy olyanom is. Míg nem megyek az orvoshoz,izgulok :-) De ti is írjatok,h mi lett.
2013. jan. 10. 08:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja látom, bocsi, vaksi vagyok :)

Én már tegnap is írtam, hogy pozitív, de ma már egész biztos:)

Ha bírod kivárni, és semmi panaszod, akkor 2 hét múlva menj dokihoz, addigra jó eséllyel lesz szívhang is:)

Amúgy a pozitív tesztnél az én párom is bepánikolt, kellett pár hét, míg magához tért a sokkból:D Pedig tervezett baba volt:) Cserébe a másodiknál ő azonnal repesett az örömtől, én pánikoltam:)

Még egyszer gratula és bocsi, hogy vakoskodtam:)

2013. jan. 10. 08:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Én is vak voltam,mert nem láttam a pozitívat:-) Semmi gond,még reggel van. Mi is úgy gondoljuk,h két hét múlva megyek vissza.De lehet megcsörgetem a dokit,h mikor menjek :-) Nem tudom felfogni,de sztem még egy ideig nem is fogom...Egy előző orvos műteni akart végülis csak azért,h szét nézzen oda bent...de jó,h nem mentem bele!:-)))
2013. jan. 10. 09:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok boldogságot nektek :)
2013. jan. 10. 09:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Ja kihagytam,h GRATULÁLOK!
2013. jan. 10. 10:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulalok! Szep szülinapi meglepetesek!!:) szerintem majd nemvart utan par nappal menj orvoshoz, mivel pozit teszteltel nem hiszem hogy tovabb kellene varni!
2013. jan. 10. 14:13
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nem tudom,majd jövő héten rájuk csörgök,h mikor látogassam meg őket:-)
2013. jan. 10. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
ráérsz majd 6-7-8 hetesen menni, addig úgy se lát semmit a doki és csak pánikolsz hogy mi van! Akkor már van szívhang is!
2013. jan. 10. 17:27
 20/20 anonim válasza:
Szia!Megkérdezhetem hogy volt e terhesség?
2015. jún. 30. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!