Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Misseb ab után szedtetek...

B.Nikol kérdése:

Misseb ab után szedtetek valamit a kövi terhességig?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni, hogy akinek volt misseb ab-ja az kapott valami gyógyszert a következő terhességig?

Röviden dec.25-én elvetéltem 8,5 hetes! Magától elment, de az orvosom biztonság kedvéért csinált egy tisztítást! Minden rendben ment utána nem is véreztem! Ma volta kontrolom engedte a nemi életet, de csak óvszerrel a fertőzés elkerülése miatt! Utána mondta, hogy találkozunk 3 hónap múlva pozitív teszttel! Szóval 6 hét után ráállhatunk rendesen! Ezzel nincs is baj, de nem adott gyógyszert! Nem kellett volna valamit kapnom? Elevitet szedjek és kész! Az első terhességemnél is volt bevérzés akkor utrogestant kaptam most 2,5 éves a kisfiam! Most is volt 21-től vérzés duphastont kaptam rá, de elment várhatóan valami baja volt! Azt hittem kapok valamit a következő terhességig! Ti hogy voltatok hasonló esetben?! Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 9. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Sajnálom h te is átélted ezt a dolgot!Nekem szeptemberbe volt missed ab műtétem!A műtét óta szedek e vitamint, c vitamint!Az orvosom pedig felírta a duphastont, amit pozi teszttől kellett szednem azonnal!9ik dpotól szedem, mert ott volt először pozi a teszt!És peteéréstől folyamatosan iszom a palástfűteát!

Most vagyok 5 hetes terhes, és eddig se barnázás se semmi, mint az előző kettő babánál!Reménykedünk!Sok sikert Nektek!

2013. jan. 9. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem júliusban volt missed, nem kaptam semmit. 10 hetes vagyok, és csak folsavat, meg falvont eszek. A doki azt mondta ok.
2013. jan. 9. 13:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket! Szóval igazából a + tesztig nem kaptatok semmit! Akkor jó! Én Elevitet szedek az is tartalmaz E - vitamint! Kéne szedjek melléje is? Köszönöm!

Sajnálom, hogy másoknak is volt ilyenje!

2013. jan. 9. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem csak + tesztig nem kaptam semmit, utána sem. A folsavat magamtól kezdetm szedni abban a hónapban amikor elkezdtünk próbálkozni. Elsőben összejött ismét.

#2 voltam

2013. jan. 9. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!