Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpempő ciklus helyre hozatal...

Méhpempő ciklus helyre hozatala és teherbe esés céljából?!

Figyelt kérdés
Sziasztok.2012 December 5.e óta szedem a tiszta méhpempőt reggelente éhgyomorra (ami a fogpiszkálóra rá tapad ,nem tudom hány gramm)ugye bár azt írta hogy 28 napig szedjük majd tartsunk 28 nap szünetet 2013.01.01-én volt a 28 nap abba is hagytam a menstruációm rendszertelen fogamzásgátló szedése óta így ezzel próbálom beállítani,nem szeretnék hormonokat szedni .Eddig 57 napra jött meg ,a 2013.01.09.-én kevés vérzést tapasztaltam minden esetre remélem ,hogy megjött és fokozatosan beállítja a ciklusomat és végre sikerül teherbe esnem .Már több mint 1 éve várunk a mi kis gólyánkra . Vannak még esetleg olyan hölgyek akik várnak a csodára? Mivel próbálkoztok ?! üdv.: Bettina
2013. jan. 9. 08:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és a mi nap 43 nap !
2013. jan. 9. 08:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehet szedni még mellé E vitamint is ?
2013. jan. 9. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt a méhpempő dolgot még nem ismertem. Mi is egyenlőre csak várunk a babára. Én most úgy döntöttem nem szedek továbbiakban terhesvitamint, nem tesztelek minden nem várt előtt, egyszerűen nem is foglalkozok még a peteéréssel sem. 3-4 naponta élvezzük a házaséletet és élek ahogy megszoktam. Próbálok több zöldséget, gyümölcsöt enni és új ételeket is kipróbálni, de próbálok egyáltalán nem gondolni a babára. Tudom, hogy jönni fog, tudom,hogy ha majd jön akkor majd olyan erősen megfog kapaszkodni, hogy kirobbantani sem lehet majd onnan.
2013. jan. 16. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Dokinál voltál már? Érdemes lenne megnézni mért nem rendszeres a menstruációd. Lehet valami hormon probléma van és amíg azt nem kezelik a baba nem is tud jönni. Nem a fogamzásgátló okozta a menstruációs zavarodat, ha nem előtte is zavaros volt esetleg a fogamzásgátló miatt nem vetted észre.
2013. jan. 16. 21:55
 5/5 A kérdező kommentje:
gyógyszer előtt nem volt zavaros
2013. jan. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!