Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt írják a neten, hogy akkor...

Azt írják a neten, hogy akkor jó próbálkozni, ha érzed a peteérést alhasi apró görcsökkel (már aki érzi). Én éreztem és együtt voltunk. Volt, akinek így jött össze baba? Mit éreztél és mikor?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 14:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És utána mennyi időre jöttek a terhességi tünetek? Mellérzékenység, alhasi fájdogálás, puffadás, hányinger? Mert én ezeket érzem. Még szoptatok, úgyhogy tudom, hogy most érzékenyebb a mellem.

Asszem 4-es válaszoló:

Fiút vagy lányt vársz?

2013. jan. 9. 10:08
 12/15 gabszem ***** válasza:
én szoktam érezni, szurkál a hasam, fel is puffad, de ami a legszembetűnőbb a tojásfehérje állagú bőséges folyás kb. 2-3 napig. Mi mindig azon a héten próbálkoztunk többet amikor ezeket a tüneteket éreztem, de azért lehet is sejteni nagyjából, hogy mikor van peteérés (középidőben), persze csak ha rendszeresek a ciklusok. Nekem rendszeres 26 napos ciklusaim vannak. Nekünk kb. 3 hónap alatt sikerült a baba, most már 11 hónapos.
2013. jan. 10. 13:35
 13/15 gabszem ***** válasza:
Ja a terhességi tünetek, hát, én onnan tudtam hogy nem jött meg a 26. napon, és nekem nem szokott soha késni, én ekkor már biztos voltam benne, még vártam két napot és csináltam egy tesztet, de azt is igazából csak azért hogy a páromnak meg tudjam mutatni :) Ezek után kb. 2 héttel kezdődött az étvágytalanság, nálam más nem volt.
2013. jan. 10. 13:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én remélem ez tényleg így van...Már régóta próbálkozunk.Már ovutesztet is használtam, de egy picit belefáradtam ugyhogy màr 2hónapja azt se.

Erre most éreztem, hogy ez csak peteérés lehet ezért csináltam egy ovutesztet

ennyir kivehetően még nem volt pozitiv...Remélem igy sikeresebb lesz ez a honap.

Kérdezö megy a drukk! :)

2013. jan. 10. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok, még nem tudni, hogy fiú-e vagy lány, még csak másfél cm-es, de a szívem kisfiút súg. :-)
2013. jan. 10. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!