Ha szeretnék babát vagy ha már terhes vagyok akkor a meleg fürdő árt?
Kerülendő minden olyan ami alhasi vérbőséget okozhat. Mert az nagyon korán vetéléshez utána meg koraszülést okozhat.
A fürdő azért sem jó, mert a fertőzéseket könnyebben össze tudod szedni. Inkább zuhanyozzál szerintem.
Itt most szerintem nem azt kérdezte, hogy melyik ajánlottabb fürdési módszer,hanem,hogy árthat-e terhességnél a meleg víz.Én speciel nagyon kádban fürdős vagyok,minden bajom van, ha nem tudok bele feküdni egy nagy kád vízbe (hozzáteszem, miután kiéltem magam mindig letusolok,mert higiéniai szempontból tisztában vagyok vele, hogy a saját koszomban "úszkálok")
Miből gondoljátok, hogy ő nem tusol fürdés után? Egyébként én is azt hallottam, hogy árt a babának és nagy mértékben segíti a vetélést a forró fürdő,az emelgetés,és a rozmaring is magzathajtó hatású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!