Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha szeretnék babát vagy ha...

Ha szeretnék babát vagy ha már terhes vagyok akkor a meleg fürdő árt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Kerülendő minden olyan ami alhasi vérbőséget okozhat. Mert az nagyon korán vetéléshez utána meg koraszülést okozhat.

A fürdő azért sem jó, mert a fertőzéseket könnyebben össze tudod szedni. Inkább zuhanyozzál szerintem.

2013. jan. 7. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
a zuhanyzás sokkal jobb megoldás mint a kádban való fürdés
2013. jan. 7. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt most szerintem nem azt kérdezte, hogy melyik ajánlottabb fürdési módszer,hanem,hogy árthat-e terhességnél a meleg víz.Én speciel nagyon kádban fürdős vagyok,minden bajom van, ha nem tudok bele feküdni egy nagy kád vízbe (hozzáteszem, miután kiéltem magam mindig letusolok,mert higiéniai szempontból tisztában vagyok vele, hogy a saját koszomban "úszkálok")

Miből gondoljátok, hogy ő nem tusol fürdés után? Egyébként én is azt hallottam, hogy árt a babának és nagy mértékben segíti a vetélést a forró fürdő,az emelgetés,és a rozmaring is magzathajtó hatású...

2013. jan. 7. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló egyet értek veled :))
2013. jan. 7. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A normális hőmérsékletű, meleg fürdő nem árt, a forró igen.
2013. jan. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!