Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen kevés adattal nem...

Ilyen kevés adattal nem kizárt, hogy rosszul jelölte be a program, ugye?

Figyelt kérdés
Október végén kezdtem el hőmérőzni és egy ciklusig csináltam (nem volt igazán beindulva a baba projekt) a tervezettbaba.hu-n. Azóta is bejelöli a menstruációm és a peteérésem várható időpontját. Legutóbb január 1-re jelölt nekem ovulációt. Mi 3-án szeretkeztünk a párommal és akkor lendült át élesbe a dolog. Ma és tegnap enyhe menstruációs görcshöz hasonlót éreztem (úgy tudom és azt tapasztaltam, hogy ovulációkor is lehet ilyet érezni). Lehetséges, hogy most van és még ebben a hónapban is van esélyünk babára?
2013. jan. 7. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
be tudod csatolni a görbét? nem igazán értem, akkor most már nem hőmérőzöl? jó lenne ha minden nap mérnéd a hőd, mert abból biztosabbat tud számolni. Nekem bevált eddig amit a program számolt. de valószínű kevés adattal ő sem tud pontos időpontot jósolni. használj esetleg LH tesztet
2013. jan. 7. 21:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem hőmérőzök már, mert sajnos nem tudtam rendesen mérni, és a páromnak is kellemetlenségeket okozott. Összevissza munkarendben dolgoztam, többnyire reggel négykor keltem, de olyan is volt, hogy éjfélkor végeztem. Párom pedig mindig felkelt, amikor hőmérőztem, és ez nagyon zavarta.
2013. jan. 8. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!