Mikor teszteljek, ill. ha pozitiv lesz, mikor menjek nődokihoz?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 36. napomon, a ciklusom változó, 25 és 32 között.2009. aug. 27. 12:09
11/17 anonim válasza:
2 gyermekem van,mind a 2 nél 6 hetesen hallottam elősször a pici szivét:-)))))))))))))))))))))))
12/17 A kérdező kommentje:
Megcsináltam és pozitiv lett, köszi nektek... ANYA LESZEK!
2009. aug. 28. 08:14
13/17 anonim válasza:
Gratulálok, látom nem bírtad! :))))))))
Boldog babavárást! Látjátok, míg Ti itt vitatkoztok milyen csodás dolgok történnek a világban :)
1. vagyok
14/17 anonim válasza:
6 hetessen a babának igenis van szivhangja.Mit gondolsz mi pumpálja a vért a szevezetébe?Neki nem szive van hanem szivcsöve és az pulzál.Ezt annak a válaszolonak irtam aki azt mondja nincs szivhang.Nézze meg a terhesség hétről hétre cimü honlapot és ott a 6.hetet.
15/17 anonim válasza:
1. vagyok!
a lényeg akkor is az, hogy a kedves kérdező POZITÍVAT TESZTELT! :)
16/17 anonim válasza:
Gratulalok! :) Boldog babavarast! Nekem is par napja lett pozim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!