Akinek a 3. Clostis hónapja sem sikerült, mit tett még a siker érdekében? És sikerült-e?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 11:56
1/2 anonim válasza:
Szia !
Engem egy év alatt 7 (!) hónapig stimuláltak clostival sikertelenül.
Kivizsgáltattam magam endokrinológián, kiderült hogy pajzsmirigy betegségem van, kár volt szedni a clostit a doki szerint, csak ártott. Annyira, hogy tele lettem cisztával tőle. Miután elkezdték kezelni a pm-et, és a cisztákra kaptam gyógyszert négy hónap múlva estem teherbe spontán.
Ovulációs tesztet használtam, így sikerült a bébi, mert mint később kiderült a peteérésem a 24-ik napon volt.
A három hónap után azt mondják még hat egy kis ideig. Sok sikert kívánok nektek!
Üdv:
31 hetes kismami
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
És grat a babához!:)
Jó egészséget Nektek!
2009. aug. 28. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!