Szept.4. én megyek a Kaáliba, érdemes előtte megcsináltatni a vérvizsgálatokat máshol? ( AIDS, hepatitis)
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 10:58
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy magát az lombik "akciót" az OEP téríti meg, és a többi kivizsgálásért (vérvétel, UH, nőgyógyászati vizsgálat, stb) fizetni kell. De ezeket máshol is elvégeztetheted.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én ugyan a Dévaiba járok, de sztem ugyanaz a helyzet. Megcsináltattam a vérvizsgálatot (nagy rutin), vércsoport vizsgálat+ ellenanyagszűrés, mellkas röntgen, petevezeték átjárhatóságit (bár ezt jobb, ha a klinikán végzik). Ez kicsit felgyorsította a dolgokat, és hát anyagilag sem mindegy... Sok sikert:)
3/3 anonim válasza:
Én is a Káliba megyek most hétfőn már a leleteimmel vissza és az előzőt kiegészítve, még kell a férjednek sperma vizsgálat, AIDS teszt, hepatitis b és c vizsgálat. Neked még kell HSG, AIDS, hepatitis b és c, hüvelyváladék és clamidia teszt, 3. napi hormon vizsgálat, EKG, ezeket ha megcsináltatod lakhely szerint ahova tartozol akkor nem kell érte fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!