Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulacio merese homerovel? A...

Ovulacio merese homerovel? A tobbi lent

Figyelt kérdés
Teljesen kezdo vagyok. Utana olvasgattam a homerovel torteno meresnek, de mindenhol mast talaltam . Valahol a higanyos lazmerot eroltetik, de tudtommal azt mar kivontak a forgalombol stb , stb. Akinek sikerult ezzel a modszerrel teherbeesni, kerem irjon le nekem mindent . Elore is koszonom .

#babavárás #hőmérő #ovulacio meres
2013. jan. 5. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem ezzel sikerült kétszer is teherbeesnem!Minden reggel ugyanabban az időpontban mérd a hődet, még hétvégén is!Én fél 8kor mérem mindig. Én hagyományos hőmérőt használok, nem digitálisat, de ez sem higanyos, hanem valamilyen alkohol van benne, ugyan olyan pontossággal mér mint a higanyos, bármely gyógyszertárban lehet venni. Digitális nekem nem jött be, volt h mindkettővel mértem de a digis mindig mást mutatott. Hja, és szájban mérem mindig. Amikor 3 tized körül leesik a hőd az alaphőről na akkor kell akciózni, meg mikor felugrik jó nagyot!Nekem 4 tizedet emelkedik, ha megvolt a peteérés!Mi mensi elmúltától 2 naponta együtt voltunk, így tuti nem hagytuk ki a jó napokat :) Mindkétszer második hónapban összejött a baba!
2013. jan. 5. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Én még nem estem teherbe (hormonális probléma), de én is mérem a hőmet. Analóg hőmérőt vettünk, direkt erre a célra. Ez úgy néz ki, mint a higanyos, de nem higany van benne, hanem más fémvegyület, és bármelyik gyógyszertárban kapható :) Nekem az analóg hőmérő megbízhatóbb volt, mint a digitális (na meg a digitálisat nem csak erre a célra használjuk, jobb ha van saját).
2013. jan. 5. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden reggel ébredés után mértem, digitálissal, nyelv alatt. Nem az azonos időpont a lényeg, hanem hogy amikor felébredsz, egyből mérj, ne csak evés-ivás, mozgás után! Ha már valamennyit mozogtál akkor feljebb mehet a hő és más eredmény jöhet ki. Én csak annyit mozogtam mindig hogy felébredtem, fürdőszobába kimentem, és egyből dugtam a számba a hőmérőt. Ciklus.hu -n vezettem, szépen mutatta a peteérésemet.

DE nálam ez csak utólag működött mert a peteérés után 2-3 nap múlva ment csak fel a hőm, szóval ez csak arra volt jó hogy akkor már tudtam hogy mikor fog megjönni és hogy jókor voltunk-e együtt. Tervezéshez nem mindig jó! Van akinél mire felmegy a hő, addigra már késő bármit is csinálni.

2013. jan. 5. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, nekem sajna csak digitalis van ,kint vagyunk kulfoldon , es masmilyet nem is lattam :S de egyebkent azt irta a homero, hogy tartalmazza az ovulacios tesztet vagy merest is. nem igazan ertettem ezt a dolgot
2013. jan. 5. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
itt sok okosat olvashatsz: [link]
2013. jan. 5. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen !
2013. jan. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!