Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltak már valakinek hasonló...

Voltak már valakinek hasonló tünetei? Vélemények?

Figyelt kérdés

Körülbelül 30 napos a ciklusom. december 8. án kezdődött. Karácsonykor volt ovum, utána úgy fájt a mellem, hogy alig bírtam elviselni a melltartót. Ez 3 napig tartott, majd most 1 hete szinte óránként pisilok, este 2-szer is felkelek, eddig max egyszer szoktam, ha fel voltam fázva. Két napja emelkedett a hőm 36,9 re. eddig max a második szakaszban 36,7 volt. Ja és a gyakori pisilással feszült a méhem, menzi szerű görcsöm is volt 3 napig, mára múlt el, nagyon enyhén feszül, szinte nem is érzem. Ma inkább a fejem majd szét szakad. Hétfőre nem várom, de nem mindig egyforma a ciklusom.

Köszönöm, ha valaki válaszol.

2013. jan. 2. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég biztatóak a tüneteid.De azértvárd ki a hétfőt.Nekem is ugy fájt a mellem,hogy nem birtam hasra feküdni.
2013. jan. 2. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ,de a mellfájdalom 3 napig tartott, most olyan fáj is nem is.
2013. jan. 2. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ugyan igy volt.Szóritok neked.(első voltam)Majd ird meg mi lett.
2013. jan. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!