Holnap hajnalban már késő lesz?
Figyelt kérdés
Az ovu tesztem nagyon erős pozitív lett tegnap délelőtt, és ma reggel is, tegnap hajnalban, és este is együtt voltunk a férjemmel, de a mai napon sajnos nem találkozunk, csak majd holnap hajnalban. Én úgy értelmezem hogy az első pozitív teszt után kb: 24-36 óra múlva reped meg a tüsző, akkor gondolom ma lett volna jó együtt lenni.2009. aug. 27. 09:31
1/3 anonim válasza:
A legtöbb esélyetek az uitolsó pozitív napon van, mert ilyenkor elébe tudtok célozni a petének. A hímivarsejtek sokáig elélnek, de a pete csak maximum 24 óráig, és gyorsan öregedik. Nem maradtatok le semmiről, sőt, a lehető legjobb időpontban szeretkeztetek.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)))Ez az első tesztes hónapunk, és féltem hogy a mai nap miatt lemaradtunk. Hány napig szokott pozitív lenni a teszt?
2009. aug. 27. 09:52
3/3 anonim válasza:
Szia!
Tökéletes volt az időzítésetek, remélem, sikerrel jártok! :)
A negatív tesztes napon is együttlehet lenni, de akkor márfélő, hogy a pete öreg, és alkalmatlan a megtermékenyítésre. Mert van, akinek a petéje 24óráig él, de van, akinek csak 6-12 órát... Jobb elébemenni a dolgoknak, ahogy ti csináltátok. :)
Az ovuteszt max 2-3napig pozitív, de leggyakrabban csak 1 napig! Te az LH csúcsnak a felszálló ésleszállóágát is elkaptad. De ha valaki csak egyszer tesztel egy nap, délután, akkoráltalában csak egy pozitív tesztje lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!