Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap hajnalban már késő lesz?

Holnap hajnalban már késő lesz?

Figyelt kérdés
Az ovu tesztem nagyon erős pozitív lett tegnap délelőtt, és ma reggel is, tegnap hajnalban, és este is együtt voltunk a férjemmel, de a mai napon sajnos nem találkozunk, csak majd holnap hajnalban. Én úgy értelmezem hogy az első pozitív teszt után kb: 24-36 óra múlva reped meg a tüsző, akkor gondolom ma lett volna jó együtt lenni.
2009. aug. 27. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb esélyetek az uitolsó pozitív napon van, mert ilyenkor elébe tudtok célozni a petének. A hímivarsejtek sokáig elélnek, de a pete csak maximum 24 óráig, és gyorsan öregedik. Nem maradtatok le semmiről, sőt, a lehető legjobb időpontban szeretkeztetek.
2009. aug. 27. 09:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)))Ez az első tesztes hónapunk, és féltem hogy a mai nap miatt lemaradtunk. Hány napig szokott pozitív lenni a teszt?
2009. aug. 27. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Tökéletes volt az időzítésetek, remélem, sikerrel jártok! :)

A negatív tesztes napon is együttlehet lenni, de akkor márfélő, hogy a pete öreg, és alkalmatlan a megtermékenyítésre. Mert van, akinek a petéje 24óráig él, de van, akinek csak 6-12 órát... Jobb elébemenni a dolgoknak, ahogy ti csináltátok. :)

Az ovuteszt max 2-3napig pozitív, de leggyakrabban csak 1 napig! Te az LH csúcsnak a felszálló ésleszállóágát is elkaptad. De ha valaki csak egyszer tesztel egy nap, délután, akkoráltalában csak egy pozitív tesztje lesz.

2009. aug. 27. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!