Kiszakadt a gumi? Miért nem találkozom ezzel 20 éve?
Figyelt kérdés
Rendszeresen óvszert használunk. Soha egyetlen egyszer sem szakadt ki, pedig nem keveset, és nem egyfélét próbáltunk már. Csak én vagyok szkeptikus, mikor ilyeneket olvasok? Úgy érzem, ez a heti több kiszakadt gumi valójában fent sem volt, csak könnyebb ezt mondani, mint bevallani, hogy hibáztak. Annyira nehéz elhinnem, hogy ez megtörténik... egyetlen dolgot tudok elképzelni, hogy nem hagynak elöl elég helyet, és akkor a végén a nyomás, feszülés kiszakítja,de ezt is nehezen, mert akár több, mint egy liter vízzel is meg lehet tölteni, akkor sem szakad el (tinikoromban kipróbáltam). Vagy körömmel szakítják ki? De ez mind a nem normális használat miatt van! Szóval _valós_ történetek érdekelnének. Kiszakadt? Mikor? Miért?2013. jan. 5. 08:42
11/12 anonim válasza:
Én egyszer jártam így az akkori párommal. 20 éves voltam.
Én nem éreztem hogy kiszakadt,csak mikor kivette,és megnéztük,szó szerint végig volt hasítva az oldala a guminak,anyag benne semmi.Pedig nem egy rossz minőségű gumi volt.El is mentünk az ügyeletre tabiért,akkor még nem szerettem volna babát!!
12/12 anonim válasza:
Nekünk sem szakadt ki soha! Én sem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!