Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt a gumi? Miért nem...

Kiszakadt a gumi? Miért nem találkozom ezzel 20 éve?

Figyelt kérdés
Rendszeresen óvszert használunk. Soha egyetlen egyszer sem szakadt ki, pedig nem keveset, és nem egyfélét próbáltunk már. Csak én vagyok szkeptikus, mikor ilyeneket olvasok? Úgy érzem, ez a heti több kiszakadt gumi valójában fent sem volt, csak könnyebb ezt mondani, mint bevallani, hogy hibáztak. Annyira nehéz elhinnem, hogy ez megtörténik... egyetlen dolgot tudok elképzelni, hogy nem hagynak elöl elég helyet, és akkor a végén a nyomás, feszülés kiszakítja,de ezt is nehezen, mert akár több, mint egy liter vízzel is meg lehet tölteni, akkor sem szakad el (tinikoromban kipróbáltam). Vagy körömmel szakítják ki? De ez mind a nem normális használat miatt van! Szóval _valós_ történetek érdekelnének. Kiszakadt? Mikor? Miért?
2013. jan. 5. 08:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddigi szexuális életem során egyetlen egyszer szakadt ki.
2013. jan. 5. 08:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Melyik részén? Miért? Hogy vetted észre?
2013. jan. 5. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer a szexuális életem kezdetén szakadt ki az óvszer. Be is pánikoltam rendesen elhiheted, szaladtunk is az ügyeletre eseményutáni tablettáért. Szerintem a helytelen felhelyezés miatt szakadhatott ki. Kezdők voltunk még akkor.
2013. jan. 5. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!Mi is így védekezünk már vagy 11 éve és szerencsére még nekünk sem szakadt ki sosem,pedig mivel nagyon parás vagyok,így aktus után mindig feltöltjük egy pici vízzel leellenőrzés céljából.

13 hónapja szültem és nem szeretné még kistesót...

2013. jan. 5. 09:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért szakadt ki, nem voltunk már kezdők sem. Az óvszer egész oldala végig hasadt.
2013. jan. 5. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálam sem szakadt ki egy sem, egyik márka sem, egyik barátomnál sem.
2013. jan. 5. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:

nálunk egyszer! én ugyan nem éreztem, de valószínűleg nem voltam elég "nedves", és ezért, tul.képpen kidörzslődött, nem tudom máshogy megfogalmazni

mivel tartós kapcsolatban élek, nem volt gond belőle

egyszer meg, még a szexuális életem kezdetén, 18 évesen, azt hittük, kiszakadt, de nem voltunk benne biztosak, bevettem azért egy 72 órás tablettát

2013. jan. 5. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy partnerem, akivel gyakorta kiszakadt. Hozzáteszem, nem egy nyugodt szerelmes kapcsolat volt a miénk, ehhez mérten a szexuális életünk sem, szóval lehet, hogy a túl nagy vadulás okozta... Viszont a mostani párommal egyetlen egyszer szakadt ki (sokáig használtuk, mielőtt nem kezdtem el gyógyszert szedni), sőt, nem is szakadt,hanem volt rajta egy apró lyuk (mindig ellenőrizte,belefújt aktus után). Szerintem az fix, hogy hibás volt, ilyet még sosem tapasztaltam előtte!
2013. jan. 5. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is hosszú-hosszú évekig védekeztem óvszerrel (nő vagyok).

Egyszer szakadt ki, vagyis inkább az a pontos megfogalmazás, hogy leszakadt a feje. De mi is kezdők voltunk, talán ez is lehetett az oka. Aztán jött a postinor... :(

Utána minden alkalom utána levegőt fújt bele a párom, hogy ellenőrizze. Többet nem fordult ilyen elő.

2013. jan. 5. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem 2 év alatt kétszer szakadt ki, nem voltunk kezdők, egyik sem volt gatyi minőség és nem durvultunk, a párom is tudta, hogy kell normálisan használni, ennek ellenére megtörtént.

Úgy derült ki, hogy minden esetben óvszerrel védekezésnél megnézzük a végén, nehogy baj legyen. Ennek hála 2x sikerült elkerülni az esetleges terhességet.

2013. jan. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!