Inzulinrezisztencia, szteroid, és utazás mennyit ronthat értékeimen? Többi lent!
Inzulinrezisztencia miatt 3 és fél éve tartom a diétát.Az értékeim 1 éve már tökéletesek.
Most 9 napra külföldre megyek ahol tuti nem tudok azt és akkor enni amit kellene.Mennyire teszi tönkre az értékeimet?Hazaérkezésem után 3 hétre lenne fagyasztot embrió beültetésem,ráadásul 3 hetes szteroid szedés után ami még ront az IR-en,és félek ez a két dolog annyira bekavarhat hogy eleve sikertelen az egész:(
Nekem az ensokrinologusom a kovetkezoket mondta miutan juliusban elkezdtuk a kezelest, es novemberben kontrollra menven kiderult hogy borzalmasan leromlottak az ertekeim, holott amugy eleve nem volt olyan veszes a kezeles kezdeten, de a dieta, mozgas, es gyogyszer hatasara eleg csunya lett erdekes modon. Mondjuk a tobbi hormoneredmenyem popec volt, mentsegemre legyen mondva, vegig. Szoval azt mondta, hogy atmenetileg szokott romlani az eredmeny a kezeles kezdeten, de alapvezoen ez mar nem fogja befolyasolni a teherbeesest, mivel a gyogyszer rendezte a ciklusom, es jo kis vaskos pé-m lett tole. Ugyan akkor novemberben felirta a merckformin helyett az eucreast, hogy az majd felturbozza az anyagcserem, es 3 honap mulva (februartol) visszaalltunk volna a merck-re. Viszont decemberben pozit teszteltem, pedig nem hiszem hogy alig egy honap alatt tokeletesen rendbe rakott volna a masik gyogyszer. Szoval a lenyeg, hogy azt mondta, nem ez befolyasolja a teerbeesest, ha a ciklus mar rendben van, hisz a peteeres a fontos, e ha az van, akkor mar rendben van annyira a szervezet, hogy kepes legyen a megfoganasra.
Mellesleg mondta, hogy volt neki kismamaja 300-as inzulinnal, egeszseges problemamentes terhesseggel. Szoval nem hiszem hogy az a par nap annyit rontana a helyzeten. Raadasul azt irtad, neked mar tokeletesek az eredmenyeid. Azert probalj meg ezalatt a 9 nap alatt is valamenniyire egeszsegesen etkezni, keruld amit kell, nem gond ha nem szamolgatsz, de a feher lisztes cuccok, meg a cukrosak maradjanak el, akkor nagy bajt nem csinalhatsz.
Stimunal meg amugy is varhato hogy kicsit romlanak az eredmenyek, de ez sajnos varhato, hidd el, nem ez az ami miatt esetleg nem fog sikerulni! Megkerdezhetem, hogy mi az oka a lombiknak?
Sok szerencset!
Sajnos volt 2 méhenkívüli terhességem,ezért nincsenek petevezetékeim.Volt 7 sikertelen beültetésem is.
Nekem mindig volt peteérésem,tehát ezzel nem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!