Ciklus alatti fájdalomérzet / testi változások?
Figyelt kérdés
Kisbabát tervezünk, ezért elkezdtem figyelni a testem, a ciklusok hosszát, idejét, belőni az ovut...egyik hónapban olyan "könnyű" az egész menses elviselése, alig fáj, egyáltalán nem puffadok, nincs hányinger....aztán a másik hónapban teljesen fel vagyok puffadva, napokig tartó hányingerem van, fáj a derekam...egyébként a mensesem pontos(25-26 napos) normális mennyiségű-idejű ált. 5 nap bármilyen is a ciklus.
Lehet, hogy van valami bajom???Vagy ez normális?Valaki hasonló panaszokkal??
2013. jan. 4. 08:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyszer a jobb oldali utana a bal oldali petefeszekbol erik meg a petesejt, ezert valtozhat. Ultrahangon nezesd meg rendben van e minden, de szerintem nem lesz ott gond.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, tavaly voltam már egy hüvelyi UH-on, minden rendben volt, nem látott semmiféle eltérést, csak hogy nagyon hátrahajló a méhem...
2013. jan. 4. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!