Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Xepil teszt. Többször volt már hasonló, a mosódás tudtommal áttalános, de ez most mi?
2013. jan. 4. 06:38
2/13 petera6 válasza:
Elég életlen a kép, és én sem látok második csíkot.
4/13 anonim válasza:
szia, hányadik napon teszteltél? szerintem is negatív, de lehet, korai volt!
5/13 anonim válasza:
Szia ez full negativ....Nem teszteltél korán?
6/13 A kérdező kommentje:
27-én kellett volna megjönnie, szerintem nem korai, de fogok még tesztelni.
2013. jan. 4. 15:08
7/13 anonim válasza:
jaaa 27.-én?:( akkor lehet, ebben a hónapban nincs baba, sajnos ez nagyon negatív! vegyél esetleg érzékenyebb tesztet, hátha!
8/13 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján pont 14 nappal pé utánn lett nagyon halvány tesztem.1 hétre rá nagyon nagyon erős pozi lett...Ilyenkor már egyforma 2 csiknak kéne lenni sajjnálom(((Vegyél egy gravi hcg-t a patikában ha az nega tuti nincs baba(((Drukkolok!
9/13 A kérdező kommentje:
Igazából féltem, hogy pozitív, még csak most hagytam abba gyógyszert! Köszönöm, a továbbiakat is megosztom.
2013. jan. 4. 15:21
10/13 anonim válasza:
ez elég negatív.de engem érdekelne a következő teszted eredménye.tölts arról is képet majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!