Ki nem várja január közepére vagy végére? 3 hónap "nem védekezés" az soknak számít?
Nagyon szépen köszönöm :) pont ma volt a nagymamám születésnapja,enyém 2 nap múlva lesz:) mamanak, gratulálok képeslapot vettünk egy tesztel, amit ma csinaltam :)) persze tudtuk , hogy pozitiv, de o meg nem :) így kapott egyet, hogy dédi lesz ;)
Nekem csak annyi tünetem volt/van, mintha meg akarna jonni, de nem görcsöl annyira, sot...kevésbé. A melleim oldalt fajnak, a bimbó egyáltalán nem érzékeny (még) ;) kicsit fáradt könyebb voltam, ez erősödik, pl ma, a buszon az autóban, mindenhol elbobiskoltam ;) Hányingerem nincsen nagyon, igaz mar akkor gyanút fogtam amikor nadrágot vásároltam a nem várt elott, es hirtelen rosszul lettem:) plusz, ami biztatott hogy csináljak tesztet, fura szurkolás a gyomorszaj környéken! De szerintem ahány kismama annyi tünet kombináció :) nekem csak egy félelmem van, hogy cigiztem, mostanában fel dobozzal naponta, de mára mar elvittem 4-5 szálra, es tervezek elektromos cigit. A nogyogyasz azt mondta, jóval nagyobb kart csinálok, ha meg vonom magamtól. Nyilvan ne egy dobozzal... De étkezések utan egyet el lehet...bár en teljesen el szeretnem felejteni :) mert azert megis.... Te hogy állsz??;)
Nekem ez még csak a 25. ciklus napom, ill. PÉ-től a 11. Csütörtökön kellene megjöjjön. Éles fájásokat éreztem ma, de nem pont olyan mint, amikor meg akar jönni. Ma egész nap hányingerem volt, ezért ha késne, egyből tesztelek. De lehet h hamarabb. Pár napja nagyon rosszul alszok, és nappal is folyamatosan álmos vagyok. Ehhez jön még a szédülés, elgyengülés.
A kérdés már csak az, h ez mind pszichés vagy sem :) Pár nap és kiderül!
Sajnos nekem is megjött. Kár volt reménykedni. a tüneteim, amiket leírtam csak aznap voltak. Másnapra minden elmúlt, és éreztem, hogy meg fog jönni. 28. nap reggelén mensi volt. Engem nagyon elkeserített, de mára már talán túl vagyok rajta. Ebben a hónapban szünet lesz, semmilyen kezelést nem akarok, majd márciusban újra próbálkozunk valamiféle rásegítéssel. Egyelőre úgy gondolom, hogy kérni fogom az inszeminációt, nőgyógyászom szerint is nincs mire várnom, ha 3 év alatt semmi nem történt. Majd egysze csak megértem, hogy miért is van ez így...
Boldog babavárást, előttem lévőnek pedig kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!