Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom, tejfehér...

Holnapra nem várom, tejfehér szerű váladék menszit jelezhet, vagy esetleg babát? Ha valaki tud segítsen.

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Van valami másik tüneted is ami a terhességre utalna? Mert ha nincs akkor még bármi történhet. Utalhat a menses közeledésére, de utalhat babára is. Várj. Ha nem jön a várt időben akkor tesztelj. :-)
2009. aug. 26. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia én tegnapra nem váratm és nem is jött de teganp reggel még - volt a tesztem sajnos úgyhogy biztos megfog jönni nekem csak késik. Nagyon csalódott lette. De nekem nagyon szorítok. Majd irj mi lett.
2009. aug. 26. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:

A folyás semmit nem jelent. Ebből nem lehet következtetni. Van akinek ilyen van menzi előtt, és van akinek babát "jelez". Erre ne alapozz. Több dologtól függhet milyen a hüvelyfolyás.

Ha késik az egy biztos jel, addig bármilyen tünet menzi és baba is lehet, mert normális menzi előtt: puffadás, mellfájás, hasszurka, megjönérzés, éhség, magas hő..stb.

Ha gondolod reggel már megpróbálhatsz egy tesztet csinálni, sokunknak ilyenkor már mutatta ha baba volt.

Drukkolok hogy baba legyen!

2009. aug. 26. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat,aranyosak vagytok,amiért irtatok:)Nem nagyon van más tünetem,eddig,de menszis érzésem sincs,pedig nekem előtte már legalább egy héttel fájnak a melleim,ezért is mertem talán reménykedni abban hátha most baba lesz.Már 1éve próbálkozunk!Ha most se sikerült, én már teljesen összetörök:(
2009. aug. 26. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek teszteljek már holnap?
2009. aug. 26. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
sztem tesztelj holnap egyet.. nekem mensi elött vagy vizes vagy száraz.. annak inkább fehéres afolyása akinek baba van de ne éld bele magd és ne keseredj.. mi már 3 éve ..
2009. aug. 26. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Tesztelhetsz holnap, de ha nega akkor se keseredj, van akinek később mutatja ki.

A folyásra visszatérve, nekem mindkét terhességemnél száraz voltam a nem várt előtt, és menzi előtt mindig fehér folyás volt. Ezért ez 50-50%, ne bízz benne.

Ha tesztelsz írj majd :)

Drukk!

2009. aug. 26. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem:(De még mindig nem jött meg,talán van még remény.Szerintetek?
2009. aug. 28. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!