Halvány pozitív tesztek mit jelentenek? Találkozott már
valaki ilyennel?
hülye kérdés, de BIZTOS, hogy terhességi teszt volt? láttam már olyat, aki véletlenül ovu tesztet használt hcg helyett (nem jóslásra)
nekem egyébként babának tűnik, csak nem a megszokott módon kezdődik, de ennyi:)
esetleg ha van fotód..!
2013. jan. 3. 11:53
2/10 A kérdező kommentje:
És a ciklusom sem az igazi. 3 hónapja hagytam abba a szoptatást, előtte 32-33 napra jött meg, a novemberi 27 napra most decemberben pedig 28 napra rá kezdtem barnázni. Amikor figyeltem a peteérést akkor menzesz előtt nemsokkal volt, most nem sikerült úgyhogy nem tudom. Ha 22-én esetleg spontán vetélés történt lehet hogy 30-án még erősödött a teszt??
3/10 A kérdező kommentje:
Igen tuti azok volt :)
[link]
A képen halványabbnak látszanak mint amilyenek, de nem sikerült rendes képet csinálnom.
Attól függetlenül, hogy halványabbak, ezeket én egyértelmű pozitívnak látom. Még úgy is, hogy nem túl éles a kép. Szerintem jön a harmadik baba!
2013. jan. 3. 12:08
Gratulálok! Nyugi fognak majd erősödni a vonalak!:)
2013. jan. 3. 12:08
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom biztosat majd a doki, de azért köszönöm, kicsit megnyugodtam hogy így látjátok :) Nekem azért furcsa mert a fiaimnál hamar ugyanolyan erősek voltak a tesztcsíkok mint a kontrollcsík
A kisfiammal nekem is szepen erosodott a masodik csik. Mostani terhessegnel pedig eleg halvanyak voltak a tesztek, bar a clearblue szepen erosodott, de ezek az olcsobb tesztcsikok meg az elmaradt menzesz utan is halvanyak voltak es ra kb. 1 hetre lettek erosebbek. Ez nem szamit, lenyeg, hogy pozitiv, minden terhesseg mas, maskepp lkul a hcg mennyisege is, akar ugyanabban a terhessegi hetben is. Ne aggodj, ez nem gond! Bar en en is nagyon aggodtam, elmentem pontosan 5 her 0 naposan orvoshoz, de megtalalta hasival a petezsakot.
2013. jan. 3. 13:05
A halvány pozitív is pozitív. Én ugyan csak egyet teszteltem, az elég halvány lett, de egyértelműen látszott a csík. Most meg mehetek etetni mert már ébredezik.
Gratulálok!
2013. jan. 3. 14:57
9/10 A kérdező kommentje:
Leírom mi lett a vége mert sok kérdésnél nem teszik meg. 9-én (menzi szerint 6+1, de szerintem 5+4) voltam orvosnál mert megint elkezdtem vérezgetni (csak a wc-papíron látszott) és csak egy deformálódott (elnyúlt, kiszélesedett) petezsákot látott. Azt mondta missed ab. és adott beutalót küretre. Én azért még reménykedtem benne hátha alakul addig és holnapig húztam a dolgot, de ma reggelre a természet megoldotta és beindult magától a vetélés. :(
2013. jan. 14. 10:05
Kapcsolódó kérdések: