Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív tesztek mit...

Halvány pozitív tesztek mit jelentenek? Találkozott már valaki ilyennel?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, nem védekezünk. Nov. 27-én volt az utolsó menzesz. 22-én együttlét alatt elkezdtem vérezni, élénk piros volt de nem tartott sokáig, egy kisebb alvadt vérdarab is távozott (Előtte csináltam terh. teszteket, de negatívak voltak. Aztán 24-én azt hittem hogy megjött, de gyenge volt és inkább barna és a 3. napon szinte semmi sem volt már. 27-én délben csináltam tesztet (25-öst) és nagyon halványan de pozitív lett. 30-án csináltam még egyet este és az már erősebb volt. Utána csináltam 2-án és ma is de nem igazán vagy egyáltalán nem erősödik úgy ahogy kellene (már van 2 fiam velük abszolút nem volt ilyen gond). Szemmel jól látható pozitív eredmény (határozott rózsaszín vonal) de nem erősödik :( Járt már így valaki? Tudom orvos, de kíváncsi vagyok hogy járt már így valaki, mit lett a vége? Köszönöm!!
2013. jan. 3. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:

hülye kérdés, de BIZTOS, hogy terhességi teszt volt? láttam már olyat, aki véletlenül ovu tesztet használt hcg helyett (nem jóslásra)

nekem egyébként babának tűnik, csak nem a megszokott módon kezdődik, de ennyi:)

esetleg ha van fotód..!

2013. jan. 3. 11:53
 2/10 A kérdező kommentje:
És a ciklusom sem az igazi. 3 hónapja hagytam abba a szoptatást, előtte 32-33 napra jött meg, a novemberi 27 napra most decemberben pedig 28 napra rá kezdtem barnázni. Amikor figyeltem a peteérést akkor menzesz előtt nemsokkal volt, most nem sikerült úgyhogy nem tudom. Ha 22-én esetleg spontán vetélés történt lehet hogy 30-án még erősödött a teszt??
2013. jan. 3. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen tuti azok volt :)

[link]

A képen halványabbnak látszanak mint amilyenek, de nem sikerült rendes képet csinálnom.

2013. jan. 3. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy halványabbak, ezeket én egyértelmű pozitívnak látom. Még úgy is, hogy nem túl éles a kép. Szerintem jön a harmadik baba!
2013. jan. 3. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Nyugi fognak majd erősödni a vonalak!:)
2013. jan. 3. 12:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom biztosat majd a doki, de azért köszönöm, kicsit megnyugodtam hogy így látjátok :) Nekem azért furcsa mert a fiaimnál hamar ugyanolyan erősek voltak a tesztcsíkok mint a kontrollcsík
2013. jan. 3. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
A kisfiammal nekem is szepen erosodott a masodik csik. Mostani terhessegnel pedig eleg halvanyak voltak a tesztek, bar a clearblue szepen erosodott, de ezek az olcsobb tesztcsikok meg az elmaradt menzesz utan is halvanyak voltak es ra kb. 1 hetre lettek erosebbek. Ez nem szamit, lenyeg, hogy pozitiv, minden terhesseg mas, maskepp lkul a hcg mennyisege is, akar ugyanabban a terhessegi hetben is. Ne aggodj, ez nem gond! Bar en en is nagyon aggodtam, elmentem pontosan 5 her 0 naposan orvoshoz, de megtalalta hasival a petezsakot.
2013. jan. 3. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:

A halvány pozitív is pozitív. Én ugyan csak egyet teszteltem, az elég halvány lett, de egyértelműen látszott a csík. Most meg mehetek etetni mert már ébredezik.

Gratulálok!

2013. jan. 3. 14:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Leírom mi lett a vége mert sok kérdésnél nem teszik meg. 9-én (menzi szerint 6+1, de szerintem 5+4) voltam orvosnál mert megint elkezdtem vérezgetni (csak a wc-papíron látszott) és csak egy deformálódott (elnyúlt, kiszélesedett) petezsákot látott. Azt mondta missed ab. és adott beutalót küretre. Én azért még reménykedtem benne hátha alakul addig és holnapig húztam a dolgot, de ma reggelre a természet megoldotta és beindult magától a vetélés. :(
2013. jan. 13. 20:01
 10/10 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom .
2013. jan. 14. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!